Siirry sisältöön

MISSIOMME ON OLLA

SAVOLAISEN HUIPPU URHEILUN

KIRKKAIN KIINTOTÄHTI

Haluamme olla valovoimainen suunnannäyttäjä, kuin pohjoisen taivaan kirkkaimpana hohtava tähtiryhmä Pohjantähti, joka kokoaa pelaajat, yritykset ja lentopallofanit yhteen kirjoittamaan uuden luvun savolaisen huippu-urheilun suureen saagaan.

Teemme työtä, jotta Savossa voi kasvaa junioriharrastajasta huippu-urheilijaksi ja jatkaa uraa lentopalloilun ammattilaisena huippujoukkueessa.

Sen takia tuemme junioriurheilua ja terveyttä edistävää elämäntapaa yli lajirajojen sekä tuomme kaikenikäisiä kiinnostavan elämyksellisyyden mukaan lentopalloon.

ARVOMME

Otamme vastuun

Kannamme sekä yksilöinä että yhteisönä vastuun savolaisen junioriurheilun kehittämisestä ja mahdollistamisesta. Tuomme teoillamme iloa ja hyvää mieltä koko alueyhteisölle sekä tukea sitä tarvitseville yhteisön jäsenille.

Arvostamme toisiamme

Arvostamme jokaista pelaajaamme, yhteistyökumppaniamme, faniamme ja talkoolaista sekä vahvaa savolaista lajiperinnettä, jota jatkamme ylpeydellä. Edistämme suvaitsevaisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, emmekä hyväksy syrjintää, kiusaamista tai rasismia missään muodossa.

Olemme aktiivisia

Luomme tulevaisuutta tekemällä. Jos huomaamme meille tärkeän vaikuttamisen paikan, tartumme toimeen asian edistämiseksi ja parantamiseksi. Aktivoimme myös vaikutuspiirimme jäseniä osallistumaan.

Olemme paikallinen

Tunnemme juuremme ja kunnioitamme niitä. Olemme jokaisen savolaisen oma joukkue ja korostamme paikallisuuttamme kaikkialla missä toimimme.

Toimimme avoimesti

Yhteys ympäristöömme on välitön. Avaamme organisaatiomme, tukijamme ja hyväntekeväisyytemme kaikille näkyväksi. Ovemme on avoin kaikille niille toimintaamme mukaan haluaville, jotka allekirjoittavat arvomme. Avoimuus on keskeinen arvo sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässämme.

TARINAMME

Kun katsot historiaan, näet juuremme.
Kun katsot tulevaisuuteen, näet meidät.

Synnyimme kirjoittaaksemme uuden luvun savolaiseen lentopalloon. Eväiksemme otimme paljon vanhaa ja paljon uutta. Meissä lyövät kättä kenttien legendat ja huomisen superstarat. Juuret ja asenne. Kunnia ja voima.

Perinteistä huolimatta meille tärkein on huominen. Missiomme on rakentaa savolaisen huippu-urheilun uutta aikaa tuomalla hyvää ympärillemme. Teemme kaikkemme kasvattaaksemme nuorista untuvikoista elinvoimaisia
ja elämäniloisia liikkuvia aikuisia – tulevaisuuden tähtiä.

Teemme myös kaikkemme tarjotaksemme sinulle maan elämyksellisintä lentopalloa. Suurten tunteiden tarinoita. Viihdettä ja yllätyksiä. Voimaa ja menestystä. Jotain mistä olla ylpeä.

Savo. Joukkue.