Siirry sisältöön
Eetu Häyrinen

Oon Häyrisen Eetu ja tuun Turust. Sieltä tie taitettiin Helsingin kautta Varkauteen, jossa vartuin tähän mittaani vuoroin lentopallokentän ja jalkapallokentän reunoilla, ja vähän rajojen sisäpuolellakin.

18-vuotiaaksi astin vartioin WJK:n maalia, mutta sitten sain mahdollisuuden hypätä nuorelle miehelle suht isoihin Saimaan Volleyn saappaisiin. Edessä siis muutto Savonlinnaan, putkimiehen opinnot ja liigaympyrät.

Kolme vuotta vierähti Savonlinnassa ja yhden kauden palloilin Enonkosken Pyrinnössä ykkössarjaa. Sitten soitteli Perälän Timppa ja solmin sopimuksen Sammon riveihin. Neljä komeaa kautta sielläkin.

Urheilu on kiinnostanut aina kovasti ja olenkin kaikkiruokainen sen suhteen. Kilpailuvietti on kova, pelattiinpa sitten palloa tai korttia, mölökkyä tai mustapekkaa. Kesäisin jos kerkeän niin viihdyn myös mökillä veneillen ja kalastaen.

Odotan innolla tulevaa kautta, kaikkea sitä uutta, mitä saammekaan Savo Volleyn kanssa aikaan.

Vahvuuteni kentällä:
Periksiantamattomuus.

Syntymäpaikka:
Turku.

Jalan koko:
46.

Aikaisemmat seurat ja vuodet:
2010 – 2013 Saimaa Volley
2013 – 2014 Enonkosken Pyrintö
2014 – 2018 Sampo

Mikä saa sinut onnelliseksi:
Perhe, ystävät ja emännän ruuat.

Kenen pelaajan kohtaamista odotat tulevalla kaudella ja miksi:
Pennasen Eetun, ilo katsoa kun pieni mies hyppää paljon.

Kuka on joukkueen hauskin ja oudoin pelaaja:
Vastaisin Lelu mutten tiedä vielä kumpaan kategoriaan sen luokittelisi. Joten hauskin huoltajamme Petri ja oudoin Raine. (Moderaattorin huomio: Raine ei ole pelaaja ja vaan markkinointipäällikkö).

Kerro jokin salaisuus joukkuekaveristasi:
Kesäisin Andrus viihtyy Pärnun rannoilla syöden suolasärkiä.

Videot