Siirry sisältöön
Miro Määttänen

Moi oon Miro, oon Espoosta kotoisin ja siellä oon melkein koko ikäni asunutkin lukuun ottamatta parin vuoden visiittiä Kuortaneelle urheilulukioon. Urheilu on ollut lähellä sydäntä syntymästä asti eikä lajilla ole ollut aina niin väliä, kunhan on vaan päässyt liikkumaan ja pitämään hauskaa urheilun parissa.

Koko perheeni pelasi lentopalloa, joten sen pariin olen päätynyt ihan natiaisesta lähtien. Oon kokeillut myös monia muita lajeja, aina karatesta keihäänheittoon. Heitin keihästä ja pelasin beach volleyta tosissaan vielä viime kesänä, mutta nyt on aika panostaa lentopalloon täysillä. Tämä onkin suurin syy minkä takia lähdin tutuilta kotikonnuilta hakemaan uutta ympäristöä ja uusia haasteita, ja sain tähän todella hyvän mahdollisuuden täältä Savosta. Ja uusia haasteita onkin heti löytynyt: Savon murre ja Puijon portaat.

Kesätreeneissä on ollut hyvä meininki ja meillä on hyvä joukkue, niin kyllä tässä aika kuumeisesti alkaa jo kauden alkua odottelemaan. Tuu kattoo ku me pelataan!

Vahvuudet kentällä?
Hyökkäyspeli.

Syntymäpaikka?
Espoo.

Jalan koko?
45.

Aikaisemmat seurat?
Korson Veto/Vantaa Ducks 2014-2018

Mikä saa sinut onnelliseksi?
Hyvät ihmiset ympärilläni.

Kenen pelaajan kohtaamista odotat tulevalla kaudella ja miksi?
Toni Kankaanpää. Toivon hyväntahtoista kuittailua verkon läpi (Moderaattorin huomio: eikö se ole säännöissä kiellettyä?).

Kuka on joukkueen hauskin ja oudoin pelaaja, miksi?
Hauskin on varmaan Lelu, oudoimmasta en osaa sanoa.

Kerro jokin salaisuus joukkuekaveristasi?
Kaatrasalolla on joka treenissä uudet kengät.

Videot