Siirry sisältöön
Velmu

Mä oon Velmu, Savo Volleyn maskotti. Moni kutsuu Velemuksi.

Oon hurmaavan sählä lentopallon lajitietäjä ja Savo Volleyn innokas fani. Rakastan tanssimista, ihmisiä ja velmuilua. Mun bravuuria ovat hassut yllätykset, joita virittelen kamuille. Joskus hölmöilyni saattaa ärsyttää, mutta teen kaiken suurella sydämellä. Kerran valmentaja oli pahasti hiilenä, kun kaikki pallot olivat tyhjiä treenien alussa.

Otteluissa yks mun tärkeimmistä tehtävistä on pitää verkkotolpat pystyssä – jonkunhan siitäkin on huolehdittava. Se ei tosin oo helppoo, kun kaatuilen itse usein. Oon myös pelien tsemppari. Paukutan hanskojani omieni suorituksille, toisinaan vastustajillekin. Joskus kilpakumppanin tähtipelaajien suoritukset saavat mut nukahtamaan tai nauramaan.

Muita hommiani ovat tanssiminen ja somettaminen. Hallitsen aivan perfectisti kaikki tanssityylit flossingista balettiin. Oon Suomen paras tanssiva pallopäinen maskotti, ainakin Ingmanedulla sanoivat niin, kun synnyin. Mukanani kannan aina mankkaa ja Lenni-Kalle Taipale Trion musaa. Huikeimmat muuvit irtoaa lempibiisistäni Pojamasta, jota joraan mitä ihmeellisimmissä paikoissa.

Kannoillani juoksee usein filmiryhmä, ja mä puolestani vipellän pelaajien perässä ihan kaikkialle (jos vain aina tietäisin, missä he ovat). Elän niin tunteella joukkueen mukana, että Savo Volley antaa mun kertoa porukan kuulumisia somessa.

Supersiistii, jos tuut tapaamaan mua Savo Volleyn otteluihin! Pelien alkulämmittelyissä saatan näyttää lentopallotrikkejä. Aikalisillä danssaillen ja heittelen fanikamaa katsomoon. Flirttailen mimmeille, ilveilen ipanoille. Ehkä koppaan just sut kainaloon tai velmuilen vinkeesti muuten vain 😉

Peleissä nähdään!

Syntymäaika ja -paikka?
8.6.2018 Siilinjärven Toivala, Ingmanedu.

Suosikkipelaaja?
Savo Volleyn hakkuri Lelu Ojansivu.

Lempibiisi?
Biisi, joka on vähintään yhtä nopee kuin mä eli Lenni-Kalle Taipale Trion Pojama.

Naismaku?
Söpösti velmut ja rempseät savolaiset typyt.