Savo volley ja Raision Loimu kohtaavat toistamiseen viikon sisällä. Sunnuntaina 31. lokakuuta pelattava kamppailu käydään nyt Savo Volleyn kotikentällä Kiuruvedellä.
Ottelu piti alun perin pelata Siilinjärvellä, mutta täsmälleen samalla kellonlyömällä Kuopiossa pelataan jalkapalloilun kauden huipennus KuPS – HJK, ja seurassa ajateltiin realistisesti, ettei Kuopion seudulla riitä yleisöä lentopallon runkosarjan peliin.
 
Raisiossa Savo Volley oli parempi suoraan kolmessa erässä, mutta kotiottelussa tilanne on todennäköisesti tasaisempi, jos ja kun Loimu saa kentälle huippuhakkurinsa Ali Fazlin.
Fazli on kerännyt neljässä pelaamassaan ottelussa huikeat 26,5 pistettä ottelua kohti. Absoluuttista pistetilastoa johtava Lentopalloseura Ettan Michael Michelau ei ole päässyt lähellekään noita lukemia – hänen pistekeskiarvonsa on 19,3 pistettä.
Raisiossa Loimun hakkurina pelasi ensimmäisen kerran elämässään toisen polven lentopalloilija Sebastian Hernandez, joka saalisti ihan mukavat pisteet (12/+6) ja hyökkäsi 61 prosentin tehoilla.
 
Savo Volleyn tehokaksikko Raisiossa oli Lelu Ojansivu ja Andrus Raadik. Samojen miesten odotetaan olevan ratkaisevassa asemassa myös Kiuruvedellä.
 
Lisämausteen otteluun tuo se, että samalla ratkaistaan mahdollisesti Suomen cupin Final Fouriin matkaava joukkue. Ehdolliseksi tämän tekee se, että ensimmäisen kierroksen ottelu Loimu-Etta pelataan vasta myöhemmin, ja Kiuruveden pelin tulos otetaan huomioon, mikäli Loimu voittaa tuon marraskuun 26. päivänä pelattavan koitoksen.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 

Jaa uutinen