Savo Volleyn kamppailussa Karelian Hurmosta vastaan on tuplapanos, sillä Mestaruusliigan pisteiden lisäksi ottelussa ratkaistaan jatkopaikka Suomen cupissa.
Ottelu pelataan Varkauden liikuntatalolla sunnuntaina 11. lokakuuta kello 17 alkaen.
- Järkevin ratkaisu 20 vuoteen, että cupin ottelu pelataan näin, toteaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
- Hyvä, ettei ottelumäärää turhaan lisätä.
Cupin seuraavalla kierroksella sunnuntain otteluparin voittajaa vastaan asettuu Ykkössarjan joukkue.
- Toisaalta en ymmärrä, että joukkueiden tietä tasoitetaan tuolla tavalla, mutta toisaalta on hyvä, että alempisarjalaisetkin saavat tasokkaita pelejä, pohtii Tolvanen.
 
Savo Volley pelasi syyskuun puolessa välissä harjoitusottelun Hurmosta vastaan Joensuussa. Tuolloin lukemat olivat savolaisille 3-2.
- Hurmos on pirteä, nuori ja innokas joukkue, tietää Tolvanen.
- Meillä on paljon varaa parantaa siitä esityksestä, mutta niin on vastustajallakin. Ottelusta ei missään nimessä tule helppo.
- Oman lisänsä otteluun tuo taistelu cupin jatkopaikasta – joukkueemme on virallisesti asettanut tavoitteekseen cupin voiton.
 
Kauden ensimmäisessä ottelussa Savo Volley otti puhtaan 3-0 –voiton Jukka Tuovisen valmentamasta Lakkapaa.comista. Suurin ero joukkueiden välillä löytyi torjuntapelistä, sillä torjuntapisteet jäivät kotijoukkueelle peräti 17-4.
- Silloin torjunnat napsuivat ihan hyvin kohdalleen. Hurmos pystyy pelaamaan todella nopeaa laitapeliä, joten samanlaista ei välttämättä ole odotettavissa.
- Syöttöpelimme ailahteli viime pelissä liikaa, joten sitä meidän pitää parantaa, samoin puolustuspeliä, varsinkin jos torjunta kaipaa lisää apuja puolustamiselta, ennakoi Tolvanen.
 
Edellisestä pelistä Savo Volleyn riveistä puuttui passari Fedor Ivanov. Tolvanen ei kerro, mikä on tilanne tulevassa ottelussa.
- Katsotaan nyt, millaisen porukan saamme kasaan, kuului perin savolainen selvitys.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen