Ilo Kasvaa Savossa Oy merkittiin yhtiörekisteriin elokuussa 2020. Perustajajäseniä olivat Antti Siltala, Lelu Ojansivu, Timo Perälä, ja Antero Asikainen. Kaikki heistä ovat tunnettuja savolaisia lentopalloihmisiä: Siltala ja Ojansivu pelaajia, Perälä vahva taustavaikuttaja, Asikainen Suomen Lentopalloliiton hallituksen jäsen.
 
Yhtiö on aloittanut suunnatun osakeannin, joka kestää elokuuhun 2021. Tavoitteena on saada yhtiölle 150 000 euron osakepääoma. Tähän mennessä tavoitteesta on koossa noin puolet. Osakkaiksi ovat lähteneet muiden muassa lentopalloilija Lauri Kerminen, Ponssen Juha Vidgren sekä TMR-Invest Oy:n Tuomo Rissanen. Muita osakkaita toistaiseksi ovat Tapani Vepsäläinen, Keijo Vepsäläinen, Seppo Nissinen ja Pekka Lipsanen.
Anti on suunnattu yrityksille ja yksityisille, jotka ovat jo ilmaisseet halukkuutensa lähteä mukaan. Yleisen osakeannin järjestäminen myöhemmin on mahdollista.
 
Yhtiön syntysanat lausuttiin jo syksyllä 2019, joten meneillään oleva koronapandemia ei ollut syy yhtiön perustamiseen. Yhtiön tarkoitus on ollut turvata savolaisen lentopalloilun tulevaisuus pitkällä tähtäimellä.
Toistaiseksi yhtiön hallituksessa on vain kaksi varsinaista jäsentä: Puheenjohtajana toimii Antero Asikainen ja jäsenenä Antti Siltala. Timo Perälä on hallituksen varajäsen, mutta hänet on valittu yhtiön toimitusjohtajaksi. Hallitusta täydennetään myöhemmin osakkaiden edustajilla.
 
Ilo Kasvaa Savossa Oy:n toimialaksi on määritelty ”kaikki laillinen suomalainen liiketoiminta”; toiminta ei siis rajoitu pelkästään lentopalloiluun.
 
Lisätietoja:
Antero Asikainen
Hallituksen puheenjohtaja, Ilo Kasvaa Savossa Oy
antero.asikainen@franke.fi
044 3411 455
 
Timo Perälä
Toimitusjohtaja, Savo Volley, Ilo Kasvaa Savossa Oy
timo.perala@savovolley.fi
0400 418393
 
 

Jaa uutinen