Vain vähän aikaa täydellä miehistöllä harjoittelemaan päässyt Savo Volley oli Karelian Hurmosta parempi lukemin 2-3 (25-23, 19-25, 14-25, 25-22, 12-15) Joensuussa pelatussa harjoitusottelussa.
Joensuulaiset ovat päässeet harjoittelemaan miltei koko rosterillaan liki koko kesän, mutta totuttelemista heilläkin tuntuu vielä olevan pelirytmiin.
 
Savo Volley oli ajoittain hyvinkin hallitseva osapuoli. Varsinkin syöttöviivan takana joukkue oli vahva. Viiteen erään mahtui kuusitoista ässäsyöttöä.
 
- Tosi paljon hyvää oli tässä pelissä meillä, analysoi Savo volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
- Saimme paljon tietoa omasta pelistämme.
- Ensinnäkin voisi sanoa, että meillä on nyt kaksi vahvaa hakkuria, kehui Tolvanen konkari Lelu Ojansivua ja vasta 17-vuotiasta Veikka Lindqvistiä.
- Räsä (Mikko Räsänen) pelasi vahvan pelin – hänestä tiesimme, että hän on vahvassa kunnossa.
Vähäinen kokemus kuusikkopelaamisesta näkyi vielä muutamina epäselvyyksinä – vastaanottajat katselivat välillä toisiaan, kun pallo putosi heidän välissään kenttään, ja välillä passikorkeus ei ollut sellainen mitä lyöjä olisi toivonut.
 
Joensuulaisten valmentaja Matti Alatalo ei ollut missään nimessä huolissaan omiensa esityksestä.
- Savo syötti hyvin, ja meille tuli hyvää oppia siitä, kuinka pitää pelata, kun vastaanotto ei nouse aivan kuppiin, pohti Alatalo.
- Vaikeilla hetkillä meiltä ei löytynyt vastuunkantajaa.
- Meillä on ollut aika kova neliviikkoinen, ja nyt on hyvä palautella ennen sarjan alkua.

Kuvia ottelusta katsottavissa täältä.
 
Savo Volley pelaa toisen harjoitusottelun heti lauantaina Pielavedellä, ja sinne vastustajaksi saapuu Kokkolan Tiikerit.
 
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen