Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 12.11.2019, 21.28

Kokkolan Tiikerit oli kovempi vastus kuin viikko sitten

Savo Volley haki kuitenkin täydet kolme sarjapistettä Tiikereiden kotisalista.

Savo Volley otti täydet kolme sarjapistettä Kokkolan Tiikereiltä näiden kotisalissa lukemin 1-3 (22-25, 25-19, 20-25, 15-25).
Savo Volley teki melkoisen ryhtiliikkeen pitkällä erätauolla, sillä varsinkin toinen erä oli savolaisilta varsin huono ja virheiden sävyttämä.
Joukkueet kohtasivat toisen kerran viikon sisään. Edellinen ottelu Leppävirralla oli Savo Volleyn näytösluontoinen voitto, mutta nyt ottelun juoni oli erilainen.
– Emme odottaneetkaan samanlaista peliä kuin Leppävirralla, totesi Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
– Varsinkin toinen erä oli selvästi Tiikereiden. Meiltä oli fokus pelaamiseen hukassa. Kolmas ja neljäs erä olivat meiltä kypsää peliä.
Vastustajan valmentaja Mikko Keskisipilä myönsi, että tulos oli oikeutettu.
– Tämä on meidän tasomme tällä hetkellä. Pystymme haastamaan näitä ihan kärkijoukkueita, mutta se ei riitä voittoon saakka, pohti Kiskisipilä.
Savo Volley pelasi toisen erän loppua lukuun ottamatta viime peleissä vakioksi muodostuneella miehityksellä. Yleispelaajina olivat Miro Määttänen ja Antti Siltala, keskipelaajina Severi Savonsalmi ja Rodrigo Leitzzke, hakkurina Lelu Ojansivu, passarina Fedor Ivanov ja liberona luonnollisesti Josh Ayzenberg.
Ojansivulla (16/+7) oli hieman vaisu päivä, mutta laitahyökkääjät Määttänen (22/+7) ja Siltala (18/+8) pitivät huolen savolaisten hyökkäysvoimasta. Määttänen oli kotijoukkueen aloitusten kohteena eniten, ja hän suoriutui tehtävästään mainiosti.
Kotijoukkue oli pitkälti Jiri Hännisen varassa, joka ahkeroi kunnolla. Yleispelaajalle tarjottiin huikeat 45 passia, jotka hän tappoi 40 prosentin tehokkuudella.