Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 01.12.2021, 15.59

Kolme Savo Volleyn pelaajaa marraskuun tähdistöön.

Yleispelaaja Andrus Raadik sai toisen peräkkäisen nimityksen kuukauden parhaimmistoon.
Kolme Savo Volleyn pelaajaa marraskuun tähdistöön.

 
Mestaruusliiga on jälleen valinnut kuukauden parhaat pelaajat. Marraskuun listalta löytyy kolme Savo Volleyn pelaajaa: Yleispelaaja Andrus Raadik, passari Fedor Ivanov ja keskipelaaja Jakub Kovac.
Lokakuussa valinta kohdistui kahteen Savo Volleyn pelaajaan, kun yleispelaaja Raadik oli silloinkin listalla ja libero Sho valittiin ansaitusti ensimmäisen kerran kuukauden seitsikkoon.
 
Raadik, 35, on pelannut 13 ottelussa. Hän on uurastanut sekä vastaanotossa että hyökkäyksessä. Hänen vastaanottoprosenttinsa on liigan kolmanneksi paras (59%); pisteitä hän on tehnyt 15,5 kappaletta per ottelu.
 
Kovac, 24, on pelannut samoin 13 ottelussa. Hän on saalistanut 31 torjuntapistettä, mikä on kolmanneksi eniten liigassa.
 
Passari Ivanov (täyttää tänään 21 vuotta) on pelannut kaikissa kauden 14 ottelussa. Hänelle tämä on toinen kerta, kun hänet on valittu liigassa kuukauden tähdistöön.
 
Savo Volley pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 8. joulukuuta Vantaalla Ducksin vieraana; seuraava kotiottelu on Suonenjoella 11. joulukuuta Karelian Hurmosta vastaan.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421