Suomen lentiskenttien kiintotähti, hakkuri Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu palaa sinne, mistä mies lähti maailmalle noin vuosikymmen takaperin. Sopimuksen pituus on viisi vuotta. Lelu palaa maailmankiertueelta Savoon intoa puhkuen:

- Tosi hyvät fiilikset! Reissaamiset on nyt reissattu ja on aika asettua aloilleen. Elämäntilanne on se, että haluan olla paikalla, kun vanhempi tytär aloittaa eskarin. Viisi vuotta on aika harvinainen sopimus, mutta minun kohdalla voi heittää normit mäkeen, kommentoi Ojansivu.

- Kuopio on ollut haaveissa siitä lähtien, kun lähdin Sammosta ulkomaille. En ole ikinä viihtynyt missään niin hyvin kuin Savossa! On aika nostaa savolainen lentopallo sinne mihin se kuuluu, jatkaa Ojansivu.

Myös Savo Volleyn taustalla vaikuttava Antti Siltala on enemmän kuin mielissään Ojansivun sopimuksesta:

- Lelun kanssa neuvoteltiin asiasta pitkään ja olen tietysti todella onnellinen, että lopulta löydettiin ratkaisu siihen, että saadaan poika kotiin. Siinä on meille pitkäksi aikaa hieno hakkuri ja hieno mies. Todellinen ammattilainen. Ja iso pala meidän joukkuetta, hehkuttaa Siltala.

Suomen menestyksekkäin valmentaja jatkaa Savossa kahden vuoden sopimuksella.

Urallaan sekä Sampo Volleyn että LEKA Volleyn peräsimessä valmentanut Jukka Tuovinen on valittu Savo Volleyn päävalmentajaksi. Viime kaudella LEKA Volleyn päävalmentajana häärinyt velho janoaa menestystä uuden seuran peräsimessä:

- Innostuneena lähden luotsaamaan Savo Volleyta ensimmäiseen liigakauteen. Tulevista tavoitteista on vielä turhan aikaista kertoa ennen kuin joukkue on lopullisesti kasassa, mutta selväähän on, että mitaleista pelaamme. Tavoite on saada joukkueeseen sopiva sekoitus kokemusta sekä nuoruutta, jotta saisimme kasvatettua uusia tulevaisuuden pelaajia liigaan ja kansainvälisille kentille. Lelun tuleminen joukkueeseen tuo kokemusta ja kovuutta kansainvälisiltä kentiltä. Olemme olleet kymmenen vuotta sitten samassa joukkueessa, joten on mukava päästä taas samaan joukkueeseen. Todella mukava päästä tekemään yhteistyötä Savon eteen, kertoo Jukka Tuovinen.

Antti Siltalalla on sanansa sanottavana myös Tuovisen sopimuksesta:

- Meillä oli sopimus Jeren kanssa ja se täytettiin. Arvostettu valmentaja ja toimintatavat ovat meille tutut ja turvalliset. Päästään rakentamaan Savo Volleyn alkutaivalta luottavaisin mielin, kertoo Siltala.


Jaa uutinen