Welhot ja Savo Volley järjestävät yhteistyössä ennennäkemättömän tapahtuman Savon sydämessä Kuopiossa, kun lauantaina 3. päivänä marraskuuta Maailman suurin sporttikirppis valtaa Kuopio-hallin.
 
Tapahtuma on osoitus savolaisen urheilun mahtavasta yhteistyön voimasta!

- Kaikki lähti siitä että Kuopio on urheilukaupunki vailla vertaa. Jokaisella perheellä on nurkissa liian pieniksi jääneitä luistimia, tai joku lapsista tarvitsee uudet sisäpelikengät mutta ei välttämättä ole varaa maksaa uusista, selvittää markkinointipäällikkö Raine Siltala Savo Volleystä.  

- Olen huomannut että Kuopiossa ei ole tapahtumaa, jossa urheiluhenkiset voisivat ostaa, myydä tai vaikka vaihtaa pieneksi jääneitä tamineita halvalla hinnalla.  On hienoa, että sellainen paikka, missä myyjät ja ostajat kohtaavat, on nyt rakennettu kahden huippu-urheilutapahtuman yhteyteen, sanoo toiminnanjohtaja Panu Lappi Welhoista.  

- Mikäpä onkaan siistimpää kuin kuunnella DJ:tä, piipahtaa vaikka ravintolassa, viihtyä Jethro Rostedtin parissa - ja kun kirppiskamat on myyty tai uudet on plakkarissa, niin siirtyä lippukaupan kautta seuraamaan huippusalibandyä tai lentopalloa, hehkuttaa Raine Siltala.  

Kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla myymään pieneksi jääneitä tai muuten vaatekaapin nurkkaan lojumaan jääneitä urheiluvälineitä Kirpputorille. Kirpputori on avoinna kello 9:00-19:00 ja alueelle on yleisöllä vapaa pääsy.
Noin 3000 neliön kirpputorialueella on myös 3 x 3 metrin kokoisia näytteilleasettajien
Pop-Up -paikkoja, missä myydään uusia urheilutamineita, urheiluseurojen fanituotteita ja pääsylippuja spesiaalihintaan.
 
Myyntipöydän ja Pop-Up -paikat voi lunastaa osoitteesta https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/sporttikirppis-2018
 
Kirpputorialueella on ohjelmaa koko päivän ajan ja tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle. Tapahtuman juontaa Jethro Rostedt (paikalla kello 12-19). DJ soittaa koko tapahtuman ajan ja baari on auki kello 12:00-21:00.
 
Kirpputorin lisäksi Kuopio-hallissa nähdään päivän aikana valtakunnan huipputason urheilua.
 
Kello 14:00 Welhot kohtaavat Salibandyn liigaottelussa Turun Palloseuran, ja heti kirpputorin sulkeuduttua kello 19:00 hallin päädyssä alkaa lentopallon Mestaruusliigan ottelu Savo Volley vastaan Akaa-Volley.
 
Pääsylipun otteluihin voi ostaa ennakkomyynnistä https://www.seat4.me/tapahtuma/savo-volley/sporttikirppis-2018 tai hallista ennen ottelun alkua. 
 
Lisätiedot:
Savo Volley: Raine Siltala 044 241 7976
Welhot: Panu Lappi 050 571 1338

 
 
 
 

Jaa uutinen