Savo Volley ja Kokkolan Tiikerit kohtaavat lauantaina 18. joulukuuta Kuopio-hallissa osana isoa teemapäivää. Tapahtuma on järjestetty yhdessä Kuopion kaupungin ja naisten mestaruusliigajoukkue Puijo Wolleyn kanssa.
Naisten ottelu Puijo Wolley vastaan Pölkky Kuusamo alkaa jo kello 14, miesten ottelu puolestaan kello 18. Otteluiden välissä on ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Tapahtumassa on vahvasti esillä Kuopion kaupungin Kiitos kaveruudelle -kampanja, jolla pyritään estämään kiusaamista niin päiväkodeissa kuin kouluissakin.
Otteluiden välissä esiintyy trubaduuriduo Aleksi ja Eemeli Nissi – veljesten isä on lentopallopiireissä niin pelaajana kuin valmentajana tunnetuksi tullut Tapio Nissi. Lapsille on tarjolla myös pomppulinna – kenties jopa joulupukkikin ehtii kiireiltään vierailemaan Kuopio-hallissa.
 
Savo Volleyllä on omassa ottelussaan vastassa vahvassa syyskunnossa oleva Kokkolan Tiikerit.
Pohjanmaalaiset voittivat viikko aiemmin tiukassa ottelussa Akaa-Volleyn ja varmistivat näin paikkansa Finnish Teknikum Cupin lopputurnauksessa tammikuun lopulla. Keskiviikkona Tiikereiden rynnistyksen sai kokea kotisalissaan Karelian Hurmos, joka joutui nöyrtymään suoraan 0-3 -tappioon.
 
Savo Volleyllä on takanaan viiden ottelun voittoputki. Viimeisimmässä ottelussa Suonenjoen uudessa liikuntahallissa pelatussa ottelussa Karelian Hurmos oli jo viemässä ottelun toista erää nimiinsä, mutta savolaiset nousivat jatkopalloille ja lopulta erävoittoon. Se oli ottelun käännekohta, sillä Savo Volley voitti ottelun suoraan kolmessa erässä.
 
Savo Volleyn joukkueessa pelasi Hurmosta vastaan uusi vahvistus Michael Michelau, joka palkattiin paikkaamaan olkapäävammasta kärsivää Antti Siltalaa. Yhdysvaltalainen osoitti oppineensa uuden joukkueen kuviot nopeasti, ja on jatkossa valmentaja Timo Tolvaselle oivallinen vaihtoehto yleispelaajan tontille.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen