Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 30.01.2019, 20.48

Oulun reissulta ei karttunut pisteitä sarjataulukkoon

Oulun Etta on Savo Volleylle hankala vastus.

Oulun Urheilutalolla nähtiin Savo Volleyn päävalmentajan Jukka Tuovisen mukaan tyypillinen joukkueiden välinen kohtaaminen. Savolaisilla oli omat mahdollisuutensa, mutta lopulta kaikki kolme sarjapistettä jäivät pohjoiseen lukemin 3­-1 (25-18, 16-25, 25-18, 25-18).
– Hallitsimme ottelun ensimmäisen erän alkua, toista erää kokonaan ja kolmannessakin meillä oli mahdollisuutemme, luonnehti Jukka Tuovinen.
– Tiedämme, kuinka Ettaa vastaan pitäisi pelata, mutta tänään hyökkäyksessä näkyi, ettemme tehneet asioita sovitusti.

– Tehokas leijasyöttö oli tänään meidän kulmahampaamme, ja torjunta/puolustus jaksaa jauhaa ihan hyvin, sanoi kotijoukkueen valmentaja Olli Kuoksa.
Etta esitteli savolaisille tutunnimisen pelaajan, kun yleispelaaja Markuss Cielavs pelasi ensimmäiset  Mestaruusliigan pallorallinsa. Pari vaihtoa kentällä käynyt Salvis ”Sale” Cielavsin poika saalisti yhden pisteen onnistuneella nelospaikan hyökkäyksellä.

Savo Volley aloitti kokoonpanolla, missä passarina pelasi Petteri Penttinen, hakkurina Lelu Ojansivu, yleispelaajina Jere Heiskanen ja Antti Siltala, keskipelaajina Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo, liberona tutusti Taichi Kawaguchi.
Jere Heiskasen vastaanotto kangerteli, ja loukkaantumisestaan pikkuhiljaa toipuva Andrus Raadik kävi kokeilemassa, joko peli luistaa. Ei luistanut, joten hänet korvasi loppupeliksi Miro Määttänen.
Passari Petteri Penttinen sai antaa tilaa Fedor Ivanoville jo ensimmäisessä erässä.
Kumpikin joukkue puolusti hyvin, mutta vaikka Savo Volley kaivoi enemmän puolustuspalloja peliin, olivat jatkohyökkäykset isäntiä tehottomampia.