Raision Loimu joutui viime hetkellä laittamaan hakkuriksi yleispelaaja Sebastian Pozo Hernandezin.
Muutos vaikutti kotijoukkueen peliin ja jossain määrin myös Savo Volleyn kuvioihin, mutta ottelun lopputulos – vieraiden suora kolmen pisteen voitto - ei ollut missään vaiheessa uhattuna. Lukemat kirjattiin aikakirjoihin 0-3 (23-25, 21-25, 20-25).
- Ihan ok peli meiltä, arvioi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
- Otan omaan piikkiini, että ottelun alussa meidän torjuntamme ei ollut aivan oikein sijoittunut ja jouduimme fiksaamaan sitä hieman, myönsi Tolvanen kotijoukkueen hakkurivaihdoksen vaikutuksen.
Valmentaja sai jälleen muutamia harmaita hiuksia joukkueensa syöttöpelistä.
- Meillä on sellainen syöttö että sillä voi tehdä tuhoa, mutta valitettavasti molempiin suuntiin.
Vieraat tekivät kolmeen erään 15 syöttövirhettä – varsinkin toinen erä oli niiden sävyttämä. Toisaalta suoria pisteitä tuli seitsemän kappaletta.
 
Kotijoukkueen valmentaja Aitor Barreros myönsi vieraiden paremmuuden.
- Emme syöttäneet yhtä hyvin, ja olisimme voineet puolustaa paremmin, pohti Barreros.
 
Savo Volley pelasi liki koko ottelun samalla seitsikolla. Yleispelaajina olivat Andrus Raadik (15/+6) ja Mikko Räsänen (11/+4), keskipelaajina entisessä kotisalissaan pelannut Aleksei Zhbankov (11/+9) ja Jakub Kovac (7/+3), hakkurina Lelu Ojansivu (14/+9), passarina Fedor Ivanov ja liberona Sho.
 
- Fede (Ivanov) pelasi ihan fiksun pelin, ja ihan kiva, kun Aleksei (Zhbankov) onnistui entisessä salissaan, kehui Tolvanen omiaan.
 
Joukkueet kohtaavat toistamiseen viikon kuluttua, kun Savo Volley vie Roadshow-kiertueensa Kiuruvedelle tulevana sunnuntaina.
 
 
Kuvia ottelusta katsottavissa ja ladattavissa täältä.
 

 
 
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen