Savo Volley ei ole tämän kauden Mestaruusliigassa hävinnyt vielä erääkään. Vieraskiertueen toisessa ottelussa kaatui Vantaa Ducks kotihallissaan lukemin 0-3 (21-25, 21-25, 20-25).
Ottelussa savolaisilla oli revanssihenkeä, sillä viime kaudella vantaalaiset olivat kolme kertaa neljästä ottelusta niskan päällä.
- Ei ollut meille helpoin mahdollinen päivä, joutui Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen toteamaan.
- Toinen peli kahteen päivään aiheutti, että alku oli meillä varsin nihkeä. Onneksi saimme kuitenkin puolustamalla vastustajan tehoja alas.
Tolvanen kierrätti hieman kokoonpanoaan, sillä toisena keskipelaajana Arttu Reijonen korvasi edellisenä päivänä pelanneen Tommi Siirilän, ja Petteri Penttinen passasi Fedor Ivanovin tilalla.
Lisäksi Olli Saarenmaa pääsi ensimmäistä kertaa kaudella tositoimiin, kun Lelu Ojansivu jätti kentän ensimmäisen erän puolivälissä.
- Eilisessä pelissä sentterimme juhlivat, tänään saimme ratkaisut aikaan laitapelaajillamme, kiitteli Tolvanen varsinkin Malachi Murchia, joka intoutui kauden parhaimpaan peliinsä. Australialainen keräsi kentän korkeimmat pisteet (18/+13) ja selviytyi kunnialla myös vastaanotosta, mistä hän kantoi päävastuun yhdessä Antti Siltalan kanssa.
- Peli oli tiukka, mutta teimme hyvää työtä. Kaverit, jotka eivät juuri aiemmin ole olleet kentällä hoitivat hommansa kunnialla, jakoi Murch kiitosta kavereilleen.
 
Vastustajan valmentaja Juho Rajala antoi kunniaa vierasjoukkueen torjunnalle ja puolustukselle.
- Savo syötti hyvin, mutta saimme silti nostettua pallot ylös, mutta sen jälkeen emme saaneet palloa alas, analysoi Rajala omiaan.
- En syytä kavereita, etteivät he yritä, mutta on realismia, että tasomme ei vain aina riitä.
 
Savo Volleyn vieraskiertue jatkuu vajaan viikon kuluttua Suomen toiseen äärilaitaan, kun perjantaina joukkue kohtaa Ettan Oulussa ja seuraavana päivänä Lakkapaa.comin peräti niinkin pohjoisessa kuin Sodankylässä.
 
Mestaruusliigapisteet:
3: Malachi Murch
2: Antti Siltala
1: Petteri Penttinen
 
PROlibero: Niklas Breilin
 
 
Kuvia ottelusta voit katsoa täältä: https://www.savovolley.fi/kuvagalleria?cat=2892&t=2882
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen