Savo Volley siirsi lokakuun viimeisen päivän ottelunsa Siilinjärveltä Kiuruvedelle, sillä täsmälleen samaan aikaan KuPS ja HJK ratkoivat jalkapallon Suomen mestaruutta Kuopiossa.
Pelipaikan muutos ei näkynyt ottelun lopputuloksessa, vaan lukemat olivat samat kuin viikko aikaisemmin Raisiossa. Savo Volley voitti ottelun lukemin 3-1 (28-30, 25-22, 25-22, 25-22).
Peli ei ollut kaunista kummallakaan puolella. Kotijoukkueen pelastus oli, että hakkuri Lelu Ojansivu oli vahvassa vedossa ja teki kentän komeimmat pisteet (21/+14). Vastustajan hakkuri Ali Fazli oli nyt kentällä, mutta hän ei päässyt samalle tasolle, millä hän on pelannut aiemmat neljä ottelua.
 
- Aika vaikea päivä ja koko viikko, puuskahti Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.
- Haahuilimme kentällä, melkoista sukkasillaan pelaamista oli.
- Jos Lelulla ei olisi ollut tuollainen päivä, olisimme olleet pulassa.
- Onneksi myös Fede (Ivanov) pumppasi virtaa joukkueeseen silloin kun se sitä tarvitsi.
 
Vastustajan valmentaja Aitor Barreros harmitteli toisen erän kääntymistä kotijoukkueelle. Vieraat johtivat sitä parhaimmillaan jo 17-21, mutta Savo Volleyn loppukiri toi lopulta voiton kotijoukkueelle.
- Vastustaja syötti jälleen kerran erittäin hyvin, tunnusti Barreros.
 
Ottelutulos merkitsee myös, että mikäli Loimu voittaa marraskuun lopulla Suomen cupin ensimmäisen kierroksen ottelussa Ettan, etenee Savo Volley Final Four –turnaukseen.

Kuvia ottelusta katsottavissa täältä.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen