Savo Volley osoitti, että pohjanoteeraus Akaassa ei ollut jatkuva olotila. Pielavedellä tiistaina pelatussa ottelussa sarjataulukon kärjessä pisteet/ottelu -tavalla laskien oleva VaLePa oli lähes koko ottelun ajan vastaantulija. Ottelu päättyi savolaisille 3-1.
Savo Volley pääsee uudelleen Pielaveden pienen hallin tunnelmaan, kun vastustajaksi saapuu Karelian Hurmos. Ottelu alkaa lauantaina 5. helmikuuta kello 17.
 
Vastustaja Hurmos on pelannut viime pelit hieman ailahdellen, sillä viimeisimmästä kahdeksasta pelistä se on ottanut vain yhden voiton. Toisaalta se pelasi niukat 2-3 -tappiot sekä VaLePaa että Hurrikaania vastaan.
 
Edellisen ottelun Savo Volleytä vastaan se pelasi joulukuun alussa Suonenjoella – tuloksena savolaisten puhdas 3-0 -voitto.
 
Savo Volleyllä oli edellisessä ottelussa VaLePaa vastaan ennen kaikkea vahva hyökkäys. Lelu Ojansivu paukutti tavoilleen uskollisesti kentän komeimmat pisteet; keskipelaajat Miki Jauhiainen ja Jakub Kovac hyökkäsivät erittäin korkeilla tehoilla. Heikkoa lenkkiä ei joukkueesta löytynyt.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen