Savo Volleyn Pirkanmaan kiertueen toinen kohde tuotti täydet kolme pistettä. Edellispäivän VaLePa-pelistä peliään parantanut savolaisjoukko kaatoi Akaa-Volleyn hieman tahmean alun jälkeen suoraan kolmessa erässä lukemin 0-3 (24-26, 20-25, 23-25). Eniten esitystään paransi yleispelaajaosasto.
  • Alussa pelasimme vähän sukat jalassa, mutta kun saimme pelin rullaamaan, oli koko joukkueelta hyvää tekemistä, sanoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
  • On aina hienoa, jos täältä pystyy täydet kolme pistettä viemään. Lopulta voitto tuli yllättävänkin helposti.
Vastustajan valmentaja Olli Kunnari ei juuri löytänyt positiivisia asioita joukkueensa pelaamisesta.
  • Kristolla (yleispelaaja Kollo) oli hyvä päivä niin vastaanotossa kuin hyökkäämisessä, mutta muuten emme olleet lähelläkään sitä mitä haluttiin, pohti Kunnari.
Savo Volley oli hieman vaihtanut edellispäivästä kokoonpanoaan. Toisena yleispelaajana Andrus Raadikin lisäksi oli alusta lähtien edellispäivänä kesken ottelun kentälle tullut Antti Siltala, ja keskimiehistä pelivuorossa Jakub Kovacin parina oli tällä kertaa Aleksei Zhbankov.
Siltalan hyökkäysvoima ei ollut parhainta mahdollista, mutta vastaanotossa hän säesti mukavasti libero Shota ja Raadikia. Kaikkiaan vastaanottoprosentti oli vierailla mainio 59.
Raadik oli päävastuussa hyökkäyksissä, ja se tuotti joukkueen komeimman pistesaldon 17/+7.
 
Passari Fedor Ivanov käytti Akaassa edellispäivää enemmän keskihyökkäystä. Jakub Kovac kiitti tarjoilusta ja teki yhdeksästä passista kuusi pistettä. Zhbankovin saldo oli kahdeksasta hyökkäyksestä viisi pistettä.
 
Vastustajan syömähammas Urpo Sivula oli varsin vaisu. Hyökkäysteho oli hänelle erittäin vaatimaton 29 prosenttia, ja viisi kertaa hän pysähtyi savolaisten torjuntaan.
Kristo Kollo oli joukkueen paras – pistesaldoksi muodostui 17/+8.
 
 
Parhaat pelaajat:
Kristo Kollo, Akaa-Volley
Jakub Kovac, Savo Volley
PROLibero:
Sho
Kuvia ottelusta katsottavissa ja ladattavissa täältä:
https://www.savovolley.fi/kuvagalleria?cat=2982&t=2967
 
 
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen