Savo Volleyn Roadshow rantautui pitkästä aikaa Kuopioon, kun Kuopio-hallissa koko syksyn ollut koronarokotuspiste oli purettu pois ja lentopallokentän pystyi jälleen rakentamaan tutulle paikalleen.
Halli oli uusi kokemus myös kotijoukkueelle, sillä hallin valaistus oli uusittu, ja kattoa kohti tähyävien pelaajien piti sopeutua uusista kulmista loistaviin lamppuihin.
Pelipaikka tuntui kuitenkin olevan hieman ongelmallisempi vierasjoukkue Tiikereille, sillä heillä meni reilut kaksi erää ennen kuin pääsivät ottelun juonesta kiinni. Kolmas ottelupallo toi kuitenkin ratkaisun, ja kotijoukkue siirtyi jouluvapaalle 3-0 (25-21, 25-18, 29-27) -voitto taskussaan.
  • Pari erää odottelimme, syttyykö Tiikerit pelaamaan vahvemmin, aprikoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
  • Tiikerit on pelannut viime aikoina erittäin hyvin. Onneksi saimme kuitenkin omalla syötöllämme horjutettua heidän hyökkäystään ja toisaalta meidän oma vastaanottomme toimi hyvin.
  • Kolmaskin erä oli meillä hallussa kunnes tuli se pieni tivoli. Saimme itsemme kuriin, onneksi.
Tolvasen mainitsema tivoli oli kotijoukkueen esittämä tuomareiden arvostelukierros, minkä seurauksena ensin Andrus Raadik otti keltaisen kortin ja heti perään Tolvanen itse punaisen kortin. Tilanteen seurauksena kotijoukkueen 21-15 -johtoasema kuihtui lopulta tasatilanteeksi – olipa vierailla jopa yksi eräpallokin.
  • Olimme kaksi erää perässä heti alusta lähtien, mutta erien loput pelasimme sinänsä hyvin, pohti vieraiden valmentaja Mikko Keskisipilä.
Joukkueet kohtaavat uudelleen heti joulun jälkeen Kokkolassa.
  • Meidän täytyy siihen peliin saada Savon vastaanottoa enemmän rikki. Uskon, että kun pääsemme omaan Hollihaan saliimme, siinä onnistummekin.
 
Kotijoukkueen tehopelaaja oli tällä kertaa Miki Jauhiainen, joka kirjautti teholukemat 10/+10. Hyökkäyksiä hän päätti 64 prosentin teholla.
Andrus Raadik oli totutusti työn raskaan raataja, hän hyökkäsi kolmeen erään kunnioitettavat 38 kertaa, ja päätti niistä 17 kappaletta pisteeseen.
 
Vastustajallakin parhaimmat tehot löytyivät keskiosastolta: Antti Leppälä saalisti pisteet 11/+5.
 
 
 
Ottelun parhaat pelaajat:
Miki Jauhiainen, Savo Volley
Antti Leppälä, Tiikerit
PROLibero:
Sho, Savo Volley
 
 
Kuvia ottelusta katsottavissa ja ladattavissa täältä:
https://www.savovolley.fi/kuvagalleria?cat=2986&t=2967
Ottelun lehdistötilaisuus katsottavissa Savo Volleyn Facebookista.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen