Savo Volleyn vahvat esitykset Mestaruusliigassa jatkuivat, kun joukkue kohtasi Pielavedellä ilman yleisöä pelatussa ottelussa Vantaa Ducksin. Ottelu päättyi vajaassa puolessatoista tunnissa kotijoukkueen voittonumeroihin 3-0 (25-20, 25-22, 25-19).
- Viime viikon tyrmäävän esityksen jälkeen olin suoraan sanottuna hieman huolissani, kuinka joukkue löytää pelivireen, mutta onneksi joukkue oli viisaampi kuin valmentajansa, pohti Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.
- Erien alut tuottivat vieläkin hieman tuskaa.
- Saimme kuitenkin virheet kuriin, ja iso kiitos Fedelle (Ivanov), että passipelimme löysi uomiinsa. Syötöissämme oli nyt ajatustakin mukana.
- Kirkastimme kilpeämme, mutta taisto jatkuu.
Tilastot vahvistavat Tolvasen arvion kotijoukkueen syöttötyöskentelystä – Ducksin vastaanottoprosentiksi jäi kohtalaisen vaatimaton 37. Savo Volley sai siis varsin hyvin kuriin esimerkiksi vastustajan kovan syömähampaan Tommy Carmodyn, joka jäi koko ottelussa vain kuuteen pisteeseen.
 
Vastustajan päävalmentaja Juho Rajala antoi tunnustusta kotijoukkueelle.
- Kovia joukkueita vastaan meidän pelimme vielä hajoaa. Meillä oli omat tilaisuutemme, mutta paiskoimme palloa joko verkkoon tai seinille.
- Vastaanottomme huonous oli osittain vastustajan hyvyyttä ja osittain omaa huonouttamme.
- Pelissämme on kuitenkin ihan hyviä aihioita.
 

 
 
Savo Volley pelasi lähes koko ottelun samalla seitsikolla. Yleispelaajina olivat Antti Siltala ja Malachai Murch, keskipelaajina Severi Savonsalmi ja Tommi Siirilä, hakkurina Lelu Ojansivu, passarina Fedor Ivanov ja liberona Niklas Breilin.
 
Ottelun aluksi palkittiin Tommi Siirilä, joka valittiin Mestaruusliigan tähdistöön sekä marraskuussa että tammikuussa sekä Niklas Breilin, joka valittiin samaan tähdistöön marraskuussa.


  Savo Volleyn kotiottelut jatkuvat heti sunnuntaina, kun samaiseen Pielaveden halliin saapuu Kokkolan Tiikerit, joka on kovassa kevätkunnossa saatuaan hakkuriosastolleen huippuvahvistuksena Antti Ropposen.
  

Mestaruusliigan pisteet:
3: Lelu Ojansivu
2: Fedor Ivanov
1: Tommy Carmody
PROLibero: Niklas Breilin
 
Kuvia ottelusta katsottavissa täältä:
https://www.savovolley.fi/kuvagalleria?cat=2933&t=2882
 
 

Jaa uutinen