Katso julkaisuvideo täältä: https://youtu.be/TfmG5Vwm4m4


Savo Volley heitti verkkonsa passarivesille, kun kävi ilmi, että Fedor Ivanov ei jatka savolaisseurassa.
Verkkoon tarttui puolalainen Maciej Madej - kutsumanimeltään mukavasti suomalainen Matty. Hänen sopimuksensa on yksivuotinen.
190-senttinen 26-vuotias Matty on pelannut jo kahdeksan kauden ajan ympäri Eurooppaa, viimeisimpänä viime kaudella Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ajaccion joukkueessa. Vuosi aiemmin hän pelasi Ruotsissa Hylte/Halmstadin joukkueessa, mikä voitti sekä Ruotsin cupin että mestaruuden.
Samassa joukkueessa pelasi myös savolaisille tuttu mies Michael Michelau, joka antoi vahvat suositukset pelikaveristaan.

-Madej on siinä mielessä hyvä pelaaja, että hänellä on kokemusta monista eri joukkueista ja maista – Suomeen tuleminen ei ole hänelle mikään kulttuurishokki, sanoo Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen. Tolvanen on luonnollisesti tutustunut uuteen pelaajaan videoiden avulla.
- Hän on fyysinen, aggressiivinen pelaaja, hän liikkuu hyvin – hän pelaa aika pitkälle sellaista peliä, mitä haluan meidän passarin pelaavan.
- Madej tuo varmasti kentälle elämää ja tunnetta, hänellä on sellainen kiilto silmissä.
- Hänellä on lisäksi hyvä syöttö.  

Madej kertoo selvittäneensä tarkkaan, mihin hän on tulossa ennen päätöksen tekoaan.
- Tärkein syy, miksi päätin tulla Savoon, on se, että joukkue pelaa korkeimmista panoksista liigassa. Lisäksi kuulin Savo Volleysta vain hyviä tai erittäin hyviä mielipiteitä, sanoo Madej.
- Suomen liigan taso on myös erittäin kilpailukykyinen, ja kannattajia on paljon.
- Suomesta en tiedä paljoakaan, jos ollaan rehellisiä. Tiedän muutamia mäkihyppääjiä – niitä vanhempia -, ja muutamia kaupunkeja – nekin mäkihypyn kautta.
- Tunnen henkilökohtaisesti Eemi Tervaportin, ja jos te kaikki olette yhtä positiivisia kuin hän, minulle tulee hienot ajat siellä!  

Valmentaja Timo Tolvasella on tulevalla kaudella käytettävissään kaksi hyvää passaria, kun Ilja Ivanovilla alkaa vasta toinen vuosi 3+1 -vuotisesta sopimuksestaan.
- Meillä on hyvä tilanne, kun Ilja on taas vuoden vanhempi. Meillä on passareiden kesken nyt hyvä kilpailutilanne – he täydentävät varmasti hyvin toisiaan.  

Madej paljastaa, että katsojille on odotettavissa tulevalla kaudella mukavaa katsottavaa.
- En ole mikään tavallinen passari, joten tulosten lisäksi annan yleisölle myös jonkinmoista viihdettä.  
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen