Tiistain ottelu Savo Volleyn ja Hurrikaani Loimaan välillä oli hieman erilainen kuin joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen maanantaina. Välieräsarjan toinen koitos oli piirun verran selkeämmin kotijoukkueen hallintaa. Loppulukemat kirjattiin 3-0 (25-19, 25-23, 25-18).
Maanantaina vierasjoukkue oli niskan päällä jokaisessa erässä jonkin aikaa – nyt tiukempi jakso sattui ainoastaan toisen erän loppupalloihin. Hurrikaani taisteli siinä tosissaan erävoitosta. Muut erät olivat kotijoukkueen hallussa lähes alusta loppuun.
- Eilen oli jo ihan kivasti pudotuspelimeininkiä, mutta tänään mentiin varsinkin hyökkäyspelissä vielä eteenpäin, arvioi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen. 

Savo Volley pelasi muuten samalla kokoonpanolla kuin valtaosan edellisestä pelistä, mutta maanantaina nilkkansa pyöräyttäneen Michael Michelaun tilalla pelasi vastikään lopettamisestaan ilmoittanut Antti Siltala. Lopettamispäätös tuskin peruuntuu, vaikka mies pelasikin upean pelin.
- Vanhasta ratsusta löytyi vielä tuollaisia ratkaisuja, mitä en ole nähnyt viiteentoista vuoteen, kehui Tolvanen (ilmoituksensa mukaan vastahakoisesti) konkaria.
- Minä olen koko talven kehottanut laittamaan parhaat ratsut kentälle, ja nyt se sen tajusi, sanoi Siltala itse Tolvaseen päin nyökäten. Ja tuttu virnistys päälle.

Edellisenä päivänä Savo Volleyn vahvuus löytyi keskisektorilta. Se ei ollut huono tänäänkään, mutta laitapelaajat olivat kaikki erinomaisessa vedossa. Siltala kehuttiin jo, mutta hakkurina pelannut Mikko Räsänen ja ennen kaikkea jälleen härkäpäivän pelannut Andrus Raadik (18/+14) olivat pelipäällä.
 
Vastustajan valmentaja Jussi Heinolla kommentit eivät paljon edellispäivästä muuttuneet.
- Paljon on vielä oppimista tällä ryhmällä. Ajoittain kulki ihan mukavasti, mutta se ei kantanut pitemmälle, tuumi Heino.
- Emme pystyneet murtamaan Savon syöttö/vastaanottoa.
- Kotisalissa pystymme syöttämään vapautuneemmin. 

Maanantaina Hurrikaanin parhaimmistoon kuulunut nuori Luka Marttila oli nyt hieman ongelmissa. Hän teki mukavat yhdeksän pistettä, mutta jäi tehotilastossa miinukselle.
Parhaimmassa vedossa olivat yleispelaaja Aleksi Muukkonen, joka tuli vaihdosta kentälle ensimmäisessä erässä ja keskipelaaja Mikko Suomalainen, joka ei juuri virheitä tehnyt.
 
Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaina Loimaalla, ja jos jatko-otteluita tarvitaan, ne pelataan lauantaina Loimaalla ja tiistaina Kuopiossa.

Kuvia ottelusta katsottavissa ja ladattavaksi vapaasti käyttöön osoitteesta:
https://www.savovolley.fi/kuvagalleria?cat=3008&t=2967
 
 
Joukkueiden parhaat:
Antti Siltala, Savo Volley
Mikko Suomalainen, Hurrikaani Loimaa
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen