Runkosarjan voittaja Savo Volley hävisi ensimmäisen välierän runkosarjan kuutosta Vantaa Ducksia vastaan Vantaalla lopulta selkein numeroin.
Paras kolmesta ratkeavan ottelusarjan toinen kohtaaminen pelataan Pielavedellä lauantaina kello 18.30 alkaen.
- Pelaamme selkä seinää vastaan, mutta tarkoituksemme on kääntää asiat toisin päin, ja laittaa Ducks selkä seinää vastaan, kaavailee Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
Mikäli Tolvasen visio toteutuu ja lauantaina Savo Volley ottaa voiton, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu samoin Pielavedellä heti perään sunnuntaina kello 18 alkaen.
Otteluiden erikoiset alkamisajat johtuvat Ruudun televisioinneista.
 
Keskiviikon pelin ratkaisuksi muodostui Ducksin Joonas Jokelan hurmioitunut peli. Hakkuri takoi huimat 32 pistettä, ja onnistui lisäksi horjuttamaan Savo Volleyn vastaanottoa peräti seitsemän ässän voimin.
- No Jokelalla oli sellainen päivä, että jokainen pallo mihin hän koski muuttui pisteeksi, kuittaa Tolvanen.
- Päivät eivät kuitenkaan ole veljiä keskenään.
Lyhyt ottelusarja on armoton, sillä yksittäisten otteluiden merkitys on iso. Tolvanen vertaa, että nykyinen tilanne on kuitenkin parempi verrattuna siihen, että joukkue olisi tappiolla 0-3 paras seitsemässä –pelattavassa ottelusarjassa.
 
Lauantain otteluun Savo Volley ei aio tehdä mitään radikaaleja muutoksia omaan pelaamiseensa.
- Meidän täytyy petrata omaa peliämme kaikilla osa-alueilla; jotain pieniä viilauksia ja muutoksia voidaan tehdä. Ei riitä, että olemme parempia lauantaina, vaan meidän täytyy skarpata koko viikonlopun ajan.
- Ennen kaikkea on kuitenkin tärkeintä, kuinka suhtaudumme asiaan ja uskomme siihen, että homma voidaan vielä kääntää, paaluttaa Tolvanen viikonlopun savolaisia teesejä.
 
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen