Suomen lentopallomaajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva keskitorjuja Tommi Siirilä, 26, pelaa Savo Volleyssä tulevalla kaudella.
- Ei ole salaisuus, että halusin jatkaa ulkomailla, sanoo Saksassa viime kaudella pelannut Siirilä.
- Tilanne on nyt kuitenkin mikä on koronan takia, ja sen vuoksi päädyin pelaamaan Suomeen.
- Savo Volley tarjosi hyvää pakettia, eikä sen hyväksymistä tarvinnut pitkään miettiä.
Siirilä uskoo, että kotimaan kentätkin tarjoavat hänelle riittävästi haastetta.
- Suomen liigan taso on yllättävän hyvä, ja Suomessa sovitut asiat hoidetaan aina kunnolla.
Savo Volley ei ole vielä asettanut joukkueena omia tavoitteitaan, mutta Siirilällä on asiasta selkeä näkemys.
- Savo Volleyssä on hyviä tyyppejä ja sillä on erittäin hyvät mahdollisuudet menestyä. Ei kai tavoitteena voi olla mikään muu kuin Suomen mestaruus.
Siirilä pelasi vajaat kymmenen vuotta sitten kaksi kautta Pielaveden Sammossa. Samaan aikaan Sammon liberona pelasi Savo Volleyn nykyinen valmentaja Timo Tolvanen.
- Minulla ei ole hänestä mitään kokemusta valmentajana, mutta hänellä on iso intohimo lentopalloon. Hän on antanut myös hyvät näytöt, ja hän on varmasti erittäin pelaajaläheinen valmentaja.
 
Keskitorjuja Arttu Reijonen, 26, on myös tuttu savolaiselle lentopalloväelle – hän pelasi Leka Volleyssä kaksi kautta 2016-2017 ja 2017-2018. Sitä ennen hän pelasi Mestaruusliigaa Joensuussa Riennon joukkueessa vuodesta 2012 alkaen.
Leka Volleyn jälkeen Reijonen piti kahden vuoden tauon lentopalloilussa ja keskittyi opintoihin. Nyt hän siis palaa jälleen tositoimiin myös lentopallokentällä. Etukäteen ajatellen hänelle on tarjolla kolmannen keskipelaajan rooli, mutta hän ottaa tilanteen vastaan mukavana haasteena.
- Pallotuntuma on tietenkin vielä hieman hukassa, mutta aion tosissani lähteä haastamaan itselleni pelipaikkaa kuusikosta, sanoo Reijonen.
- Olen hommassa täysillä mukana.
- Sain valmentajan kanssa juteltua mukavasti suunnitelman, millä lähdemme hakemaan takaisin tuntumaa peliin, kehuu Reijonen koutsi Tolvasta.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen