- Ei tässä auta minkään selittelyn taakse mennä. VaLePa pelasi kaikilla osa-alueilla paremmin kuin me, murehti Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
- Meillä on paljon mietittävää, eikä tilanne ratkea videoita katsomalla. Jotain täytyy tehdä.
Vastustajan valmentaja Radovan Gacic oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa esitykseen.
- Onnistuimme painostamaan syötöllämme, ja oma vastaanottomme oli kunnossa, sanoi Gacic.
Kaksi välierää on mennyt selkein numeroin Sastamalaan, mutta Gacic ei usko sarjan vielä ratkenneen.
- Ottelun tulos kertoo paljon joukkueiden voimasuhteista, ja me olemme pelanneet hyvin. Suomessa kuitenkin välieräsarja on pitkä. Me olemme saavuttaneet kaksi voittoa, mutta kaksi pitäisi vielä ottaa. Ei ole mahdotonta, että pitkän sarjan aikana voimasuhteet vielä muuttuisivat, pohti Gacic.
Vierasjoukkueen hakkuri Urpo Sivula oli tyytyväinen, että joukkueen peli on alkanut sujua tärkeimpien pelien aikaan.
- Peli meillä oli välillä melkoista räiskimistä, mutta nyt olemme saaneet pelaajia kuntoon, ja pikku hiljaa kaikki alkaa sujua paremmin, sanoi Sivula.
Virkaveli Savo Volleystä, Lelu Ojansivu puolestaan ei paljoa sanomista pelistä löytänyt.
- Pää on kyllä aika tyhjä, kun tulee näin reilusti kuokkaan, tunnusti Ojansivu.
Ssavo Volleyn aloitusseitsikossa passarina oli Fedor Ivanov, hakkurina Lelu Ojansivu, yleispelaajina Andrus Raadik ja Antti Siltala, keskipelaajina Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo, liberona Taichi Kawaguchi.
Jukka Tuovinen laittoi siis kentälle seitsikon, mikä on monessa pelissä ollut se hänen ykkösvaihtoehtonsa, varsinkin kun yleispelaaja Miro Määttänen oli pelihallilla siviilivaatteissa. Varamiehenä useassa pelissä toiminut Timo Leikas oli nytkin kokoonpanossa, ja kävi yhden pallon verran kentälläkin.
Pelin aikana kentälle pääsivät lähes kaikki muutkin tusinasta pelaajasta, mutta apua penkiltä ei Siilinjärven iltaan löytynyt.
Kotijoukkueen paras pisteentekijä oli Raadik (11/+3). Vierasjoukkueen paras oli Sivula (18/+12).
Kuvaavaa voimasuhteille oli se, että esimerkiksi toisessa erässä kotijoukkueen  vastaanottoprosentti oli huikea 82, mutta samassa erässä hyökkäysteho ainoastaan 28.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen