Savo Volley on tehnyt 2+1 –vuotisen sopimuksen hakkurilupaus Veikka Lindqvistin kanssa.
Mikkelistä alun perin lähtöisin oleva 17-vuotias ja 203-senttinen Lindqvist on pelannut ja opiskellut viimeiset kolme vuotta Kuortaneella. Hän on pelannut myös Pielaveden Sammon C- ja B-junioreissa. Savo Volley on hänen ensimmäinen liigajoukkueensa.
Savo Volleyn hakkuri Lelu Ojansivulla on vielä kaksi vuotta jäljellä omasta pelaajasopimuksestaan, joten Lindqvist pääsee oivaan oppiin omalla pelipaikallaan.
- Tämä on ihan mielenkiintoinen asetelma, arvioi nuori mies itse Savo Volleyn hakkuritilannetta, ja tunnustaa toki, että alkuun hän on selkeästi kakkoshakkuri.
- Tarkoitus on kuitenkin jossain vaiheessa mennä edelle – jos vain saan koko ajan enemmän ja enemmän vastuuta.
 
Lindqvistin parhaita puolia on hänen ulottuvuutensa.
Kuusivuotiaana lentopalloilun aloittanut Lindqvist harrasti aivan viime vuosiin saakka myös yleisurheilua – lajeja oli useita, mutta varsinkin hypyt sujuivat. Lentopalloilussa komea pituus ja hyvin nouseva hyppy ovat mainio yhdistelmä.
 
- Hienoa saada Veikka Savoon, hehkuttaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
- Saamme hyvän hakkurikaksikon, joilla molemmilla on omat vahvuutensa. Veikan ulottuvuus on kovaa luokkaa ja siitä on apua myös torjuntapelaamisessa.
- Uskon, että Veikka tulee kehittymään tulevien kausien aikana, kun poika pääsee treeneissä hyökkäämään hieman isompaa torjuntaa vastaan.
Tolvanen uskoo vankasti, että Lindqvististä on Savo Volleylle vielä paljon iloa, kun ikää ja kokemusta karttuu lisää.
- Voimaa ja ratkaisumalleja hyökkäämiseen lisää, niin hyvä tulee!
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421
 
 

Jaa uutinen