Elämykset yhdistävät

Miksi Savo Volley?

Savo Volley pelaa Lentopallon Mestaruusliigassa. Ensimmäisellä kaudella 2018-2019 sijoitus oli neljäs. Challenge cupissa joukkue eteni kolmannelle kierrokselle.
Toisella kaudella Savo Volley oli käytännössä toisella sijalla Mestaruusliigan sarjataulukossa, kun koronapandemia keskeytti lähes koko kilpaurheilutoiminnan ja samalla myös Mestaruusliigan.
Kolmannella kaudella joukkue voitti runkosarjan ja voitti lopulta liigan hopeamitalit.
Kausi 2021-2022 oli menestyksekäs: Mestaruusliigan runkosarjan voiton lisäksi joukkue otti voiton Finnish Teknikum Cupissa ja tiukan taistelun jälkeen hopeiset SM-mitalit.

Savo Volley tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Savo Volleyn tavoitteena on olla yritysten strateginen kumppani yrityksen brändin rakennuksessa, myynnin kasvattamisessa, verkostoitumisessa, asiakastyytyväisyyden kohottamisessa, työhyvinvoinnin kehittämisessä ja yhteiskuntavastuun kantamisessa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Savo Volleyn kanssa? Tulemme mielellämme esittäytymään ja kertomaan enemmän seurastamme sekä eri yhteistyön muodoista. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä.Yhteistyöterveisin
Antti Siltala
Toiminnanjohtaja
p. 040 707 7139
antti.siltala@savovolley.fi

Kotiottelut

Savo Volley pelasi kaudella 2021-2022 kotiottelunsa kymmenellä eri paikkakunnalla Savon alueella (Kuopio, Siilinjärvi, Suonenki, Iisalmi, Joroinen, Kiuruvesi, Pieksämäki, Pielavesi, Leppävirta ja Vieremä) ja sen tapahtumat ovat suurimpia urheilutapahtumia vuosittain jokaisella ottelupaikkakunnalla.

Kotiottelut kaudella 2021-2022

Juniorituki

Savo Volley kantaa poikkeuksellisella tavalla yhteiskuntavastuutaan antamalla jokaiseen Mestaruusliigan ottelutapahtumaan pelipaikkakunnan junioriseuroille lippuja myyntiin. Seura saa näiden tuotosta puolet itselleen.

Lue lisää juniorituesta

Savoverkosto

Savo Volleyn yritysverkosto, Savo Verkosto, on uusi kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö. Savo Verkoston tapahtumissa kokoontuu Savon alueen yrityspäättäjiä verkostoitumassa ja tekemässä bisnestä, hauskanpitoa unohtamatta.

Lue lisää Savo Verkostosta

Savo Volley tarjoaa yrityksille paikallista, alueellista, valtakunnallista ja jopa kansainvälistä näkyvyyttä. Näy ja kuulu ottelutapahtumissamme, seuravaatetuksessamme, Internet-sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Ottelutapahtumissamme olevien uusien digitaalisten pintojen avulla näkyvyys voidaan rajata koskemaan vain tiettyä tapahtumaa.

Esimerkkejä Savo Volleyn tarjoamista mainospaikoista kaudella 2021-2022

 • Otteluareenan LED-mainosaita (16mx1m)
 • Otteluareenan iso screen (3mx2m)
 • VIP-tilojen kaksi 55” screeniä
 • Seuran toimiston ikkunan 46” screen
 • Lattiatarrat (3,2mx1m)
 • Käsiohjelma
 • Äänimainonta
 • Peliasu
 • Seuravaatetus
 • Seuran käyttämät ajoneuvot
 • Koulukiertue Savon alakouluissa
 • Audiovisuaaliset tuotannot (videot)
 • Seuran some-kanavat (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube)
 • Seuran Internet-sivut

Oletko kiinnostunut näkyvyydestä Savo Volleyn mukana? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volleyn ottelutapahtumissa yrityksille on aina varattuna ständipaikat oman toimintansa esittelyyn sekä yrityksen tuotteiden ja palveluiden myymiseen. Ständialueen koko n.3x3m, seura huolehtii sähkön pisteeseen yrityksen käytettäväksi. Yrityksen tulee varata paikka tapahtumasta viimeistään kuukautta ennen ottelutapahtumaa.

Oletko kiinnostunut promootioyhteistyöstä Savo Volleyn ottelutapahtumassa? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Me Savo Volleyssa uskomme, että urheilu ei yhdistä pelkästään ihmisiä, vaan sen avulla voidaan yhdistää myös yrityksiä. Savo Volleyn ollessa aidosti koko Savon joukkue, luo se myös uudenlaisia mahdollisuuksia yrityselämän suuntaan. Savo Volleyn yhteistyökumppaneista koostuva Savo Verkosto on kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö, joka tuo yhteen yrityspäättäjiä avoimin ja positiivisin mielin.

Savo Verkosto on hyvä tapa solmia suhteita muihin alueen yrittäjiin, liike-elämän osaajiin ja kuntapäättäjiin. Jokainen yrityselämässä toiminut tietää kuinka arvokas yksittäinen kohtaaminen voi olla, jos sen seurauksena saa uuden asiakkaan, yhteistyökumppanin tai vaikka työntekijän. Kannustamme verkostossa suosimaan verkoston jäsenyritysten tuotteita ja palveluita.

Kauden aikana järjestämme erilaisia tapahtumia yritysvierailuista ja aamiaistilaisuuksista leikkimielisiin urheilukilpailuihin. Savo Verkoston tapahtumissa voit saada myös uusia ideoita yrityksesi myyntiin, markkinointiin, henkilöstöhallintoon, tuotantoon tai vaikka taloushallintoon.

Oletko kiinnostunut liittymään Savo Verkostoon? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Haluamme kutsua yrityksesi ja vieraasi Savo Volleyn ottelutapahtumaan, jossa voimme toteuttaa teidän tarpeisiinne räätälöidyn yksityistilaisuuden, jota muistellaan vielä pitkään. Ennen ottelua voitte nauttia herkullisista tarjoiluista ja VIP-tilojen oheisohjelmasta kuten pelaaja- ja valmentajavierailuista. Tämän jälkeen pääsette näkemään, kokemaan ja tuntemaan huippulentopallon intensiivisen tunnelman parhailta paikoilta. Pitkällä erätauolla VIP-tilat ovat taas käytössänne. Ottelupaikasta riippuen varaamme teille joko oman kabinetin otteluareenalta tai oman pöydän VIP-tiloista. Ottelutapahtumissamme on anniskeluoikeudet.

Oletko kiinnostunut järjestämään yksityistilaisuuden Savo Volleyn ottelutapahtuman yhteydessä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volleyn otteluisännyys on hyvä tapa järjestää asiakastilaisuus tai muistaa omia työntekijöitään. Otteluisäntänä yrityksesi on vahvasti näkyvillä tapahtuman markkinoinnissa ja itse tapahtumassa. Otteluisännyyteen sisältyy kymmenen yritysVIP-lippua (sis. ruokailun ja kahvituksen VIP-tiloissa). Otteluisännälle varataan myös parhaat paikat ottelutapahtumasta sekä VIP-tiloista.

Otteluisännyyspaketti sisältää:

 • LED-mainosaita- ja screenmainos isännöitävässä ottelussa
 • Käsiohjelmamainos isännöitävässä ottelussa
 • Äänimainontaa isännöitävässä ottelussa
 • Logonäkyvyys isännöitävän ottelun  otteluilmoituksissa ja ottelun ennakkomarkkinoinnissa
 • Yritys pääsee valitsemaan ja palkitsemaan ottelun molempien joukkueiden ottelun parhaat pelaajat
 • Kymmenen yritysVIP-ottelulippua isännöitävään otteluun sekä oheisohjelma VIP-tiloissa paikkakunnasta riippuen
 • Promootiomahdollisuus isännöitävässä ottelussa
 • Yrityksen logo ja linkitys seuran nettisivuille koko kauden ajaksi

Oletko kiinnostunut otteluisännyydestä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volley järjestää liikuntapäiviä ryhmille ja yrityksille ottelupaikkakunnilla ennen Savo Volleyn ottelutapahtumaa. Liikuntapäivä sisältää lentopallon lajitreenin entisten huippupelaajien vetämänä ja harjoitusottelun oikealla otteluareenalla. Harjoitusottelu voidaan myös videokuvata. Liikuntapäivä voidaan yhdistää myös Savo Volleyn ottelutapahtumaan, jolloin paketti sisältää VIP- otteluliput ottelutapahtumaan (sis. parhaat paikat ottelusta, ruokailu ja kahvitus sekä oheisohjelma paikkakunnasta riippuen).

Oletko kiinnostunut Savo Volleyn järjestämästä liikuntapäivästä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Jokaisessa Savo Volleyn ottelutapahtumassa järjestetään VIP-tilat ja tarjoilut yritysvieraille. VIP-tilat avautuvat tunti ennen ottelun alkua, jolloin vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja VIP-tilojen oheisohjelmasta ottelupaikkakunnasta riippuen.  YritysVIP-lippuun sisältyy myös parhaat paikat pääkatsomosta jokaisella ottelupaikkakunnalla. Lipulla pääsee VIP-tiloihin koko ottelutapahtuman ajan.

Oletko kiinnostunut yritys-VIP-lipuista Savo Volleyn ottelutapahtumaan? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

YRITYSVIP-VOUCHEREIDEN VAIHTO LIPUIKSI

Jos yritykselläsi on käytössä Savo Volleyn yritysVIP-vouchereita, voit vaihtaa niitä VIP-lipuiksi seuraaviin tapahtumiin:


Siilinjärvi 14.11.2021 klo 17 Savo Volley - Team LakkapääYritysVIP-lippujen määrä on jokaiseen tapahtumaan rajattu. Osanotto ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen VIP-liput ovat noudettavissa ottelutapahtuman lipunmyynnistä organisaation/yrityksen nimellä. Lisätietoja: Timo Perälä, p.040 041 8393, timo.perala(a)savovolley.fi