Elämykset yhdistävät

Miksi Savo volley?

Savo Volley pelaa Lentopallon Mestaruusliigassa ja aloittaa liigataipaleensa lentopallon ylimmällä sarjatasolla lokakuussa 2018. Savo Volleylla on kaudella 2018-2019 myös eurocup-paikka.

Savo Volley tarjoaa mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia alueen yrityksille. Savo Volleyn tavoitteena on olla yritysten strateginen kumppani yrityksen brändin rakennuksessa, myynnin kasvattamisessa, verkostoitumisessa, asiakastyytyväisyyden kohottamisessa, työhyvinvoinnin kehittämisessä ja yhteiskuntavastuun kantamisessa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Savo Volleyn kanssa? Tulemme mielellämme esittäytymään ja kertomaan enemmän seurastamme sekä eri yhteistyön muodoista. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä.

Yhteistyöterveisin
Petteri Ervasti
Myynti ja asiakkuudet
p. 050 563 5567
petteri.ervasti@savovolley.fi

Timo Perälä
Pomo
p. 040 041 8393
timo.perala@savovolley.fi

Kotiottelut

Kotiottelut

Savo Volley pelaa kotiottelunsa kahdeksalla eri paikkakunnalla Savon alueella (Kuopio, Siilinjärvi, Varkaus, Iisalmi, Pieksämäki, Pielavesi, Leppävirta ja Vieremä) ja sen tapahtumat ovat suurimpia urheilutapahtumia vuosittain jokaisella ottelupaikkakunnalla.

Kotiottelut kaudella 2018-2019

Juniorituki

Juniorituki

Savo Volley kantaa poikkeuksellisella tavalla yhteiskuntavastuutaan antamalla jokaisen Mestaruusliigan ottelutapahtuman ennakkolipunmyynnin tuotoista puolet lyhentämättömänä paikallisille junioriurheiluseuroille yli lajirajojen.

Lue lisää juniorituesta

Savoverkosto

Savoverkosto

Savo Volleyn yritysverkosto, Savo Verkosto, on uusi kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö. Savo Verkoston tapahtumissa kokoontuu Savon alueen yrityspäättäjiä verkostoitumassa ja tekemässä bisnestä, hauskanpitoa unohtamatta.

Lue lisää Savo Verkostosta

Savo Volley tarjoaa yrityksille paikallista, alueellista, valtakunnallista ja jopa kansainvälistä näkyvyyttä. Näy ja kuulu ottelutapahtumissamme, seuravaatetuksessamme, Internet-sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Ottelutapahtumissamme olevien uusien digitaalisten pintojen avulla näkyvyys voidaan rajata koskemaan vain tiettyä tapahtumaa.

Esimerkkejä Savo Volleyn tarjoamista mainospaikoista kaudella 2018-2019

 • Otteluareenan LED-mainosaita (18mx1m)
 • Otteluareenan iso screen (3mx2m)
 • VIP-tilojen kaksi 55” screeniä
 • Seuran toimiston ikkunan 46” screen
 • Lattiatarrat (3,2mx1m)
 • Käsiohjelma
 • Äänimainonta
 • Peliasu
 • Seuravaatetus
 • Seuran käyttämät ajoneuvot
 • Koulukiertue Savon alakouluissa
 • Audiovisuaaliset tuotannot (videot)
 • Seuran some-kanavat (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube)
 • Seuran Internet-sivut

Oletko kiinnostunut näkyvyydestä Savo Volleyn mukana? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volleyn ottelutapahtumissa yrityksille on aina varattuna ständipaikat oman toimintansa esittelyyn sekä yrityksen tuotteiden ja palveluiden myymiseen. Ständialueen koko n.3x3m, seura huolehtii sähkön pisteeseen yrityksen käytettäväksi. Yrityksen tulee varata paikka tapahtumasta viimeistään kuukautta ennen ottelutapahtumaa.

Oletko kiinnostunut promootioyhteistyöstä Savo Volleyn ottelutapahtumassa? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Me Savo Volleyssa uskomme, että urheilu ei yhdistä pelkästään ihmisiä, vaan sen avulla voidaan yhdistää myös yrityksiä. Savo Volleyn ollessa aidosti koko Savon joukkue, luo se myös uudenlaisia mahdollisuuksia yrityselämän suuntaan. Savo Volleyn yhteistyökumppaneista koostuva Savo Verkosto on kuntarajat ylittävä savolainen yhteisö, joka tuo yhteen yrityspäättäjiä avoimin ja positiivisin mielin.

Savo Verkosto on hyvä tapa solmia suhteita muihin alueen yrittäjiin, liike-elämän osaajiin ja kuntapäättäjiin. Jokainen yrityselämässä toiminut tietää kuinka arvokas yksittäinen kohtaaminen voi olla, jos sen seurauksena saa uuden asiakkaan, yhteistyökumppanin tai vaikka työntekijän. Kannustamme verkostossa suosimaan verkoston jäsenyritysten tuotteita ja palveluita.

Kauden aikana järjestämme erilaisia tapahtumia yritysvierailuista ja aamiaistilaisuuksista leikkimielisiin urheilukilpailuihin. Savo Verkoston tapahtumissa voit saada myös uusia ideoita yrityksesi myyntiin, markkinointiin, henkilöstöhallintoon, tuotantoon tai vaikka taloushallintoon.

Oletko kiinnostunut liittymään Savo Verkostoon? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Haluamme kutsua yrityksesi ja vieraasi Savo Volleyn ottelutapahtumaan, jossa voimme toteuttaa teidän tarpeisiinne räätälöidyn yksityistilaisuuden, jota muistellaan vielä pitkään. Ennen ottelua voitte nauttia herkullisista tarjoiluista ja VIP-tilojen oheisohjelmasta kuten pelaaja- ja valmentajavierailuista. Tämän jälkeen pääsette näkemään, kokemaan ja tuntemaan huippulentopallon intensiivisen tunnelman parhailta paikoilta. Pitkällä erätauolla VIP-tilat ovat taas käytössänne. Ottelupaikasta riippuen varaamme teille joko oman kabinetin otteluareenalta tai oman pöydän VIP-tiloista. Ottelutapahtumissamme on anniskeluoikeudet.

Oletko kiinnostunut järjestämään yksityistilaisuuden Savo Volleyn ottelutapahtuman yhteydessä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volleyn otteluisännyys on hyvä tapa järjestää asiakastilaisuus tai muistaa omia työntekijöitään. Otteluisäntänä yrityksesi on vahvasti näkyvillä tapahtuman markkinoinnissa ja itse tapahtumassa. Otteluisännyyteen sisältyy kymmenen yritysVIP-lippua (sis. ruokailun ja kahvituksen VIP-tiloissa). Otteluisännälle varataan myös parhaat paikat ottelutapahtumasta sekä VIP-tiloista.

Otteluisännyyspaketti sisältää:

 • LED-mainosaita- ja screenmainos isännöitävässä ottelussa
 • Käsiohjelmamainos isännöitävässä ottelussa
 • Äänimainontaa isännöitävässä ottelussa
 • Logonäkyvyys isännöitävän ottelun  otteluilmoituksissa ja ottelun ennakkomarkkinoinnissa
 • Yritys pääsee valitsemaan ja palkitsemaan ottelun molempien joukkueiden ottelun parhaat pelaajat
 • Kymmenen yritysVIP-ottelulippua isännöitävään otteluun sekä oheisohjelma VIP-tiloissa paikkakunnasta riippuen
 • Promootiomahdollisuus isännöitävässä ottelussa
 • Yrityksen logo ja linkitys seuran nettisivuille koko kauden ajaksi

Oletko kiinnostunut otteluisännyydestä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Savo Volley järjestää liikuntapäiviä ryhmille ja yrityksille ottelupaikkakunnilla ennen Savo Volleyn ottelutapahtumaa. Liikuntapäivä sisältää lentopallon lajitreenin entisten huippupelaajien vetämänä ja harjoitusottelun oikealla otteluareenalla. Harjoitusottelu voidaan myös videokuvata. Liikuntapäivä voidaan yhdistää myös Savo Volleyn ottelutapahtumaan, jolloin paketti sisältää VIP- otteluliput ottelutapahtumaan (sis. parhaat paikat ottelusta, ruokailu ja kahvitus sekä oheisohjelma paikkakunnasta riippuen).

Oletko kiinnostunut Savo Volleyn järjestämästä liikuntapäivästä? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

Jokaisessa Savo Volleyn ottelutapahtumassa järjestetään VIP-tilat ja tarjoilut yritysvieraille. VIP-tilat avautuvat tunti ennen ottelun alkua, jolloin vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja VIP-tilojen oheisohjelmasta ottelupaikkakunnasta riippuen.  YritysVIP-lippuun sisältyy myös parhaat paikat pääkatsomosta jokaisella ottelupaikkakunnalla. Lipulla pääsee VIP-tiloihin koko ottelutapahtuman ajan.

Oletko kiinnostunut yritys-VIP-lipuista Savo Volleyn ottelutapahtumaan? Jätä yhteystietosi tästä linkistä niin olemme teihin yhteydessä.

YRITYSVIP-VOUCHEREIDEN VAIHTO LIPUIKSI

Jos yritykselläsi on käytössä Savo Volleyn yritysVIP-vouchereita, voit vaihtaa niitä VIP-lipuiksi seuraaviin tapahtumiin:

YritysVIP-lippujen määrä on jokaiseen tapahtumaan rajattu. Osanotto ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen VIP-liput ovat noudettavissa ottelutapahtuman lipunmyynnistä organisaation/yrityksen nimellä. Lisätietoja: Petteri Ervasti, p.050 563 5567, petteri.ervasti(a)savovolley.fi
Savo Volley kutsuu kaikki Pohjois-Savon alueen yritykset mukaan Tähtien Joukossa -seminaariin. Seminaari järjestetään elämyskeskus Saanan tiloissa tiistaina 14.5. Toukokuun alussa valmistuva Saana tarjoaa upeat puitteet seminaaripäivälle Kallaveden rannalla. Tapahtuma kerää yhteen ammattilaisia niin yritys-, kuin urheilumaailmasta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän seminaarin teemana on motivaatio. Motivaatio on kaiken toimintamme voima ja alkulähde, se suuntaa ja virittää sinutkin suoritukseen. Millä vireydellä, aktiviisuudella ja ahkeruudella sinä toimit? Mikä saa sinut tai sinun tiimisi motivoitumaan? Motivaatiotason vaihtelut kuuluvat olennaisena osana niin urheilu-, kuin liike-elämäänkin. Seminaarissa tarkastellaan motivaatiota urheilutähtien näkökulmasta. Puhujina tapahtumassa ovat Minna Kauppi, Keijo Säilynoja, Mika Kojonkoski ja Mika Poutala. Heillä on kokemusta huippu-urheilun parista ja jokaisella heistä on erilainen lähestymistapa ja kosketuspinta käsiteltävään aiheeseen. Tapahtuman juontaa Juuso Ikonen. Huippu-urheilun opit motivaation luomisesta ja säilyttämisestä ovat  helposti sovellettavissa myös liike-elämään, joten seminaaripäivä on varmasti antoisa jokaiselle osanottajalle.

Tapahtuman toisena teemana on luonnollisesti verkostoituminen ja uusien kontaktien luominen. Tässä tapahtumassa luonnollisen kanssakäymisen lisäksi yhteistyökumppani Sportspot järjestää ohjelmaa verkostoitumisen helpottamiseksi.

Varaa paikkasi Tähtien Joukossa tästä linkistä!

PUHUJAT

Mika Kojonkoski
Mika Kojonkoski on tehnyt nimeään tunnetuksi suomalaisen ja kansainvälisen urheilun parissa jo reilusti yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ensiksi mäkihyppääjänä ja tämän jälkeen päävalmentaja niin Itävallan, Suomen, kuin Norjankin mäkihyppymaajoukkueissa. Kojonkoski on luotsannut suojattinsa kymmeniin arvokisamitaleihin, joten kokemusta menestymisestä löytyy. Valmennuspestiensä jälkeen, Kojonkoski toimi Suomen olympiakomitean huippu-urheilujohtajana usean vuoden ajan. Tällä hetkellä hän vetää projektia kiinalaisille mäkihyppääjille, tähtäimessä Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Kojonkoski tietää, mitä tie kohti menestystä vaatii. Tarjolla on oppitunti motivaation merkityksestä matkalla kohti tavoitteita.

Minna Kauppi
Yhdeksänkertainen maailmanmestari ja suunnistuslegenda Minna Kauppi on voittanut urheilu-uransa aikana lähes kaiken. Kymmenien arvokisamitalien lisäksi Kaupista tuli vuonna 2011 ensimmäinen Vuoden Urheilija -tittelin voittanut suunnistaja. Urheilu-uran päättymisen jälkeen Kauppi on siirtynyt menestyksekkäästi liikemaailmaan ja puhuukin seminaarissa huippu-urheilun oppien hyödyntämisestä työyhteisöissä. Kauppi on valovoimainen persoona ja täyttää lavan kuin lavan esiintymisensä aikana.

Mika Poutala
Pitkään pikaluistelun maailman huipulla viihtynyt Mika Poutala on valovoimainen persoona ja esiintyjä. Poutala raivasi itsensä maailman huipulle määrätietoisella työllä, Suomen heikohkoista pikaluisteluolosuhteista huolimatta. Urheilukenttien ulkopuolella Poutala on kunnostautunut sparraajana ja kouluttajana. Hän jakaa avoimesti maailmalta mukaan tarttuneita oppeja. Poutalan puheenvuorot eivät varmasti jätä kylmäksi.

Keijo Säilynoja
Lentopalloliiton toimitusjohtajanakin toiminut Keijo Säilynoja on todellinen urheilun monitoimimies. Mittavan jääkiekkouran jälkeen Säilynoja on toiminut monenlaisissa tehtävissä esimerkiksi Jokereiden toimitusjohtajana ja Finnish Flash Ry:n hallituksen puheejohtajana. Vuonna 2015 Säilynoja siirtyi  jääkiekon parista lentopalloliittoon.  Säilynoja tietää, mitä urheilubisneksen pyörittäminen Suomessa vaatii. Hänen vinkkinsä ovat kullanarvoista kuunneltavaa.

LIPUT

Normaalilippu 199€
(HUOM. Savo Volleyn Savo Verkoston ja Kuopion & Savon Yrittäjien jäsenet: 99€)

Lippuihin sisältyy lounas, kahvitus ja paikka seminaarissa. Osallistuminen on sitova ja liput laskutetaan etukäteen. Osallistujan nimen voi vaihtaa veloituksetta. Tapahtumapaikalla on mahdollisuus myös saunomiseen seminaarin päätyttyä, hinta 10€/hlö. Kaikki hinnat alv 0%

Ilmottaudu seminaariin tästä linkistä.

AIKATAULU

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Seminaarin avaus ja yhteistyökumppaneiden esittely
9.30 Mika Poutala
10.45 Mika Kojonkoski
11.45 Lounas, jälkiruoka ja kahvit
13.00 Sportspot verkostoitumispeli
13.45 Keijo Säilynoja
14.30 Iltapäiväkahvit
15.00 Minna Kauppi
16.00 Seminaarin yhteenveto ja lopetus

LISÄTIETOA

Santtu Pirskanen
Tapahtumakoordinaattori
p. 040 726 1701
santtu.pirskanen(a)savovolley.fi

Petteri Ervasti
Myynti ja asiakkuudet
p. 050 563 5567
petteri.ervasti(a)savovolley.fi

SEMINAARIN YHTEISTYÖKUMPPANIT