Siirry sisältöön

2018-11-10 Etta – Savo Volley

Savo Volleyn Pohjois-Suomen kiertueviikonlopun ensimmäinen etappi on Oulu, missä savolaiset kohtaavat Mestaruusliigan ottelussa Ettan.
Etta on Raision Loimun ohella ainoa Mestaruusliigan joukkue, joka on toistaiseksi pystynyt kaatamaan savolaisten ylpeyden.  Pielavedellä lokakuun  14. päivänä pelatussa ottelussa Etta oli parempi lukemin 1-3(25-20, 18-25, 17-25, 17-25).
Tuolloin Savo Volleyn pelissä tökki ennen kaikkea hyökkäys. Kohtuullisen hyvästä vastaanotosta huolimatta hyökkäyksiä onnistuttiin päättämään vain 37 prosentin tehoilla, eikä sellaisella lukemalla ottelua voiteta.
Etta on Mestaruusliigan sarjataulukossa sijalla neljä heti Savo Volleyn, Hurrikaani Loimaan ja VaLePan jälkeen. Ottelumäärät ovat kuitenkin hyvin erilaiset, pohjoisen joukkueet Etta ja Team Lakkapää ovat pelanneet muita enemmän.
Jos lasketaan pisteet/ottelu, erot tulevat selvemmin näkyviin. Etta on kerännyt pisteitä ottelua kohden 1,55 kappaletta; Savo Volleyllä sama lukema on 2,44, ja sillä se on taulukon kärjessä myös tällä laskutavalla.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

 
 

Vastaa