Siirry sisältöön

2018-11-28 Savo Volley – VCA Amstetten

Savo Volleyn tie Challenge cupissa jatkuu monta pykälää kovemman vastuksen parissa verrattuna ensimmäisen kierroksen norjalaiseen vastukseen.
Keskiviikkona marraskuun 28. päivänä Kuopio-hallissa alkavassa kahden ottelun taistossa vastaan asettuu itävaltalainen VCA Amstetten. Toinen osaottelu pelataan tiistaina joulukuun neljäntenä päivänä Itävallassa.

– En ole nähnyt joukkueelta vielä kuin yhden pelin, joten tarkkaa kuvaa sen pelistä ei minulla ole, sanoo Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.
– Joukkue on värikäs, laadukas, ja siltä löytyy osaamista. Vastus on selvästi vaikeampi kuin ensimmäisellä kierroksella.
Kun norjalainen BK Tromsö koostui pääosin norjalaisista pelaajista, on Amstetten monikansallisempi.
Sen rosterissa on serbialainen passari, kanadalainen hakkuri, puolalainen keskitorjuja ja yleispelaaja sekä ranskalainen yleispelaaja. Kaikki vahvistukset tulevat siis kovista lentopallomaista.

– Yhden ottelun perusteella ei joukkueesta löydy sellaista tekemistä, ettemmekö pystyisi heitä vastaan pärjäämään. Se on ottelu, mihin tulemme tarvitsemaan koko Kuopio-hallin täyteen yleisöä meitä kannustamaan, toteaa Jukka Tuovinen.

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421

 

Vastaa