Siirry sisältöön

2019-02-09 Savo Volley – Raision Loimu

Raision Loimu on voittanut Savo Volleytä vastaan pelaamistaan kolmesta ottelusta kaksi. Lokakuussa Kerttulan liikuntatalolla voitto heltisi viisieräisessä taistossa, tammikuussa samassa paikassa voitto oli kolmen sarjapisteen arvoinen 3-1 –voitto.
Pielaveden tutussa kotihallissa marraskuun lopulla pelattu ottelu päättyi selvin numeroin kotijoukkueelle: 3-1 –voiton neljäs erä päättyi kotijoukkueelle nykylentopallossa harvoin nähdyin 25-9 –lukemin.
Raision Loimu on joutunut kauden mittaan muuttamaan kokoonpanoaan reilusti, kun ottelukohtaisilla sopimuksilla pelanneet Samuli Kaislasalo ja Jan Helenius saivat himoitsemansa pelipaikan ulkomailta. Hakkurin tontille hankittiin kansainvälinen suuruus, 37-vuotias Ivan "Bomba" Marquez.
Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tammikuussa Marquez ei vielä ollut kokoonpanossa. Pelin aloittanut hakkuri Oskari Keskinen loukkasi sormensa toisen erän aluksi, ja isojen pallojen tappajaksi vaihdettiin keskitorjujana ottelun aloittanut Tuomas Koppanen. Koppasen lyöntivarasto yllätti Savo Volleyn torjunnan ja puolustuksen, ja tuuraajahakkurista tuli ottelun ratkaisupelaaja.
Lauantaina helmikuun yhdeksäntenä päivänä kello 17 pelattava ottelu on kauden toinen Varkaudessa pelattava. Marraskuussa pelatussa ottelussa Kokkolan Tiikerit kaatui lukemin 3-1.