Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 03.05.2022, 14.33

Jukka Voutilainen mukaan Savo Volleyn myyntityöhön

Nimityksen myötä Savo Volleyn ja Ahooy Creativen yhteistyö laajenee.
Jukka Voutilainen mukaan Savo Volleyn myyntityöhön

Ahooy Creative Oy:n myyntijohtaja Jukka Voutilainen tulee vahvistamaan Savo Volley ry:n myyntityötä.
Myynnistä ja asiakassuhteista pitää jatkossa huolta kolmikko, mihin kuuluvat Voutilainen, seuran uusi toiminnanjohtaja Antti Siltala sekä hallinnollisista tehtävistä pois jäänyt Timo Perälä.
Voutilainen omaa vuosien kokemuksen urheilusta sekä urheilumarkkinoinnista, ja työnkuva on tuttu eritoten viimeisiltä vuosilta. Kuopion Palloseuran entinen myynti- ja markkinointijohtaja sai KuPSissa aikaan erinomaisia tuloksia ja pyrkii samaan myös Savo Volleyn kanssa.
 
– On huikeaa saada jo meritoitunut urheilun ja myynnin ammattilainen mukaan meidän myyntiryhmäämme, sanoo Antti Siltala.
– Meillä on jo valmiiksi toimiva yhteistyö markkinoinnin alalla, ja se saa nyt oivan lisän myynnistä.
– Tämä yhteistyö antaa meille mahdollisuuden syventyä paremmin asiakkuuksien hoitamiseen.
 
Yhteistyösopimus astuu voimaan heti. Se pitää jatkossa sisällään myös Ahooy Creativen Raine Siltalan johtaman kokonaisuuden Savo Volleyn brändäyksen ja markkinoinnin ympärillä. Tiiviin markkinointiyhteistyön kautta ammennetaan myös tulevaisuudessa lisäarvoa seuran kumppanuuksiin.
 
 
–  Olemme nyt loppukevään aikana yhdessä ideoineet ja sparrailleet yhteistyön kehittämistä Savo Volleyn kanssa ja päädyimme molemmille osapuolille todella luontevaan ratkaisuun, iloitsee Jukka Voutilainen.
– Henkilökohtaisesti olen iloinen, että pääsen tältä osin omassa arjessani jatkamaan myös urheilumarkkinoinnin parissa ja auttamaan Savo Volleyta tulevaisuudessa kumppanuuksien kanssa.
– Seura on nuoresta iästään huolimatta saanut koko maakunnan esimerkillisesti mukaansa.
– Toivottavasti saamme yhdessä Sillin ja Timpan kanssa vahvistettua sitoutumista markkinassa entuudestaan ja sitä kautta kenties myös sen kirkkaimman palkinnon ensi kauden päätteeksi seuralle ja sen kaikille faneille – Suomen mestaruuden maakuntaamme, päättää Voutilainen.
 
 
Lisätietoja:
Antti Siltala
Toiminnanjohtaja, Savo Volley
antti.siltala@hotmail.com
040 7077139
 
Timo Perälä
Toimitusjohtaja
Ilo Kasvaa Savossa Oy
timo.perala@savovolley.fi
0400 418393
 
Jukka Voutilainen
Ahooy Creative
045 279 6704
jukka.voutilainen@ahooy.fi (9.5. alkaen)
 
Raine Siltala
Ahooy Creative
050 350 5223
raine.siltala@ahooy.fi