Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 09.02.2023, 11.55

Onko virheet jo saatu kuriin?

Akaa-Volley saapuu mittaamaan Savo Volleyn kunnon
Onko virheet jo saatu kuriin?

Savo Volleyn taival Suomen cupissa päättyi virheiden sävyttämään välieräotteluun VaLePaa vastaan. Joukkue on käynyt sisäisiä neuvotteluja ja etsinyt keinoja, joilla peliesitys saataisiin pysymään tasaisena ja tasolla, mihin sillä on selkeästi potentiaalia.

Neuvonpidon tuloksia mitataan kovalla vastuksella, kun lauantaina Siilinjärvelle saapuu Akaa-Volley.

Mestaruusliigan kakkospaikkaa hallussaan pitävä Olli Kunnarin poppoo tulee paikalle varmasti sisuuntuneena, sillä se kärsi murskaavan tappion VaLePalle cupin finaalissa.

Savo Volley ja Akaa-Volley ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti, ja kummallakin kerralla ottelu päättyi akaalaisten 3-1 -voittoon. Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin tulevan pelin tapaan Siilinjärvellä, ja tuolloinkin ottelusta päällimmäiseksi nousivat virheet – niitä tekivät tosin silloin molemmat joukkueet.

Tammikuun lopulla Akaassa yleispelaaja Andrus Raadik palasi viikon sairastelujen jälkeen kentälle, mutta hänenkään apunsa ei riittänyt voittoon asti. Akaalaisten voimahahmo oli Greg Petty, jonka savolaiset muistavat takavuosien Leka-pelaajana.

Kotijoukkue on viime peleissä vakiinnuttanut kokoonpanoaan. Passarina on pelannut Kevin Rodriguez, yleispelaajina Michael Michelau ja Raadik, hakkurina Veikka Lindqvist ja keskipelaajina Jakub Kovac ja Aleksei Zhbankov.

Valmentaja Timo Tolvasella on hyvä tilanne keskipelaajien osalla, sillä tarvittaessa hän voi laittaa kentälle myös Miki Jauhiaisen, joka on myös pelipaikkansa eliittiä Suomessa.

Ottelu Siilinjärvellä Ahmon koululla alkaa lauantaina 11. helmikuuta kello 17.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

tapio.hartikainen@savovolley.fi

044 2428421