Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 20.02.2023, 11.44

Pudotuspeliasetelmia haetaan

Tasaisen keskikastin joukkueet Savo Volley ja Hurrikaani Loimaa kohtaavat Leppävirralla
Pudotuspeliasetelmia haetaan

Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan. VaLePa, Akaa-Volley ja Raision Loimu ovat pienoisella karkumatkalla, mutta neljännestä sijasta kamppailevat tiukasti Karelian Hurmos, Kokkolan Tiikerit, Hurrikaani Loimaa ja Savo Volley.

Kaksi viimeksi mainittua kohtaavat Leppävirralla Vesileppis Areenalla keskiviikkona 22. helmikuuta. Ottelu alkaa kello 18:30.

Savo Volleylla on menossa vahva kausi. Mestaruusliigan otteluissa sillä on nyt viisi peräkkäistä voittoa. Viimeisimmäksi kaatui selkein numeroin Kokkolan Tiikerit aina vaikeassa Hollihaan hallissa. Uusi passari Kevin Rodriguez on tuonut uutta puhtia savolaisten pelaamiseen, ja kun loukkaantumisetkin alkavat olla jo takana, on Savo Volley noussut tasolle, mitä siltä on odotettukin.

Hurrikaani Loimaa hävisi Akaa-Volleylle viimeisimmässä ottelussaan, mutta otti sitä ennen sekin viisi voittoa. Myös VaLePa joutui kokemaan reilun tappion loimaalaisille – VaLePa tosin saattoi tuossa ottelussa olla vielä toipumassa Suomen cupin mestaruusjuhlista.

Savo Volley pääsee Leppävirran otteluun täydellä miehistöllä. Yhden pelin huilin pitänyt libero Keisuke Matsuokin osoitti Tiikerit-ottelussa olevansa jälleen täydessä terässä.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

tapio.hartikainen@savovolley.fi

044 2428421