Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 23.03.2023, 12.57

Ratkeaako mitalipeleihin menijä?

Savo Volley ja Karelian Hurmos pelaavat lauantaina Kuopiossa kello 15
Ratkeaako mitalipeleihin menijä?

Mestaruusliigan puolivälieräsarja Savo Volleyn ja Karelian Hurmoksen välillä on katkolla lauantaina Kuopio-hallissa pelattavassa neljännessä taistossa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 15.

Savolaiset johtavat ottelusarjaa voitoin 2-1, kun keskiviikkona Savo Volley kävi hakemassa Joensuusta suorastaan murskaavan ylivoimaisen 0-3 -voiton.

Mikäli joensuulaiset voittavat lauantaina, pelataan viides ja ratkaiseva kamppailu sunnuntaina Joensuussa, ja sekin alkaa kello 15 – jos alkaa.

Savo Volley oli keskiviikkona parempi jokaisella osa-alueella. Erikoisen hyvin savolaiset onnistuivat torjuntapelissään, kun Joensuun vahvat miehet Eetu Häyrinen ja Mikko Räsänen pysähtyivät yhteensä seitsemän kertaa keltamustaan muuriin. Vahvimpia torjujia olivat Veikka Lindqvist ja Miki Jauhiainen.

Hakkuri Lindqvist oli muutenkin vahvalla pelipäällä. Jos hän pystyy pitämään tasonsa myös lauantaina, on kotijoukkue vahvoilla.

Edellisessä Kuopio-hallissa pelatussa ottelussa maanantaina 3-1 -kotivoiton tärkeänä tekijänä oli kotijoukkueen torjuntapeli. Silloin keskipelaajat Jauhiainen ja Jakub Kovac ottivat yhteensä kymmenen torjuntapistettä. Hakkuri Häyrinen pysähtyi torjuntaan peräti kahdeksan kertaa – toki hän teki myös kuusitoista pistettä.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

tapio.hartikainen@savovolley.fi

044 2428421