Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 22.02.2022, 11.22

Saako Savo Volley ladattua akut kahdessa päivässä?

Leppävirralle vastustajaksi saapuu Lentopalloseura Etta.
Saako Savo Volley ladattua akut kahdessa päivässä?

Savo Volley totesi maanantain pelissä VaLePaa vastaan, että reilun parin viikon tauko peleistä ja sairaustapausten vuoksi rajusti kevennetty harjoitusohjelma ei voinut olla vaikuttamatta. Parin erän verran savolaiset pelasivat erinomaista lentopalloa, mutta kun ottelu venyi viidenteen erään, alkoivat voimat hiipua, ja VaLePa kiristi rinnalle ja ohi.
 
Pitkää lepoa ja palautusaikaa ei Savo Volleylle ole tarjolla, sillä seuraava ottelu painaa päälle jo keskiviikkona, kun Leppävirralla pelattavassa ottelussa verkon toiselle puolelle asettuu Lentopalloseura Etta. Vastus on kenties eri luokkaa kuin maanantaina, mutta jos silloin ottelun lopussa iskenyttä uupumusta ja sitä kautta huimasti kasvanutta virhemäärää ei saada kuriin, on keskiviikonkin ottelusta tulossa vaikea.
 
Savo Volley on saanut sairastelujen jälkeen nyt koko rosterinsa jalkeille, joten valmentaja Timo Tolvasella on mahdollisuus halutessaan kierrättää pelaajistoa. Maanantaina pelivastuussa oli liki koko ottelun ajan sama seitsikko, mutta siihen saattaa kenties tulla muutoksia.
 
Lentopalloseura Ettan kausi on ollut vaikea. Sarjataulukon hännillä majailevan joukkueen motivaatiota pelaamiseen voidaan arvailla. Kokenut valmentaja Olli Kuoksa on kuitenkin mies, jolta joukkueen tsemppaaminen onnistuu.
 
Ottelu alkaa Leppävirralla Vesileppis Areenalla keskiviikkona 23.2. kello 18:30.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421