Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 02.03.2023, 12.57

Sarjatilanne on harvinaisen tasainen

Savo Volley kohtaa lauantaina Siilinjärvellä Hurrikaani Loimaan
Sarjatilanne on harvinaisen tasainen

Mestaruusliigassa joukkueilla on jäljellä kaksi tai kolme ottelua.

Kevät huipentuu mainiosti, sillä sarjasijoitukset eivät tässä vaiheessa ole vielä lainkaan lukkoon lyötyjä.

Jopa sarjan piikkipaikka voi vielä teoriassa pystyä vaihtumaan, kun pitkään kärjessä keikkunut VaLePa on ottanut muutaman kenties yllättävänkin tappion. Akaa-Volley on kakkospaikalla neljä pistettä VaLePan takana. VaLePan loppuohjelma on hieman helpompi, joten lisää yllätyksiä pitää tapahtua.

Sijat kolmannesta seitsemänteen ovat vielä täysin auki.

Raision Loimu on vahvasti kiinni kolmannesta paikasta. Karelian Hurmos on neljäntenä neljä pistettä perässä, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelaamatta. Joukkueet kohtaavat viimeisellä kierroksella Raisiossa.

Savo Volley on tällä hetkellä sarjassa viidentenä yhden pisteen edellä Hurrikaani Loimaata, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Hurrikaani saapuu lauantaina Siilinjärvelle niin sanottuun kuuden pisteen otteluun. Taiston voittaja ottaa vahvan otteen viidennestä sijasta. Ottelu alkaa Ahmon koululla kello 17.

Savo Volleyn viimeinen ottelu on viikon kuluttua lauantaina Pielavedellä, vastustajaksi saapuu Kyky-Betset.

Hurrikaani puolestaan pelaa vielä kotonaan sekä Vantaa Ducksia että TUTO Volleyta vastaan.

Pudotuspeliparit määräytyvät totuttuun tapaan – runkosarjan ykkönen saa vastaansa kahdeksannen, kakkonen seitsemännen ja niin edelleen.

Savo Volleyn vastustaja voi olla Hurmos, Hurrikaani tai Loimu – tai jopa joku muu, jos yllätyksiä tulee.

Savo Volley ja Hurrikaani kohtaavat toisen kerran vähän ajan sisään. Viikko sitten keskiviikkona Leppävirralla nähtiin huikea taistelu, minkä kotijoukkue vei lopulta lukemin 3-1.

Kotijoukkueella on alla 3-1 -voitto Vantaa Ducksista. Hurrikaani puolestaan hävisi kotonaan 2-3 Raision Loimulle.

Savo Volley on potenut puutetta keskipelaajista. Telakalla ollut Jakub Kovac on kenties tulossa jo takaisin palvelukseen lauantaina, Aleksei Zhbankov sen sijaan on pois kokoonpanosta toistaiseksi.

Siilinjärven otteluun on liittynyt hyväntekeväisyyskampanja. Pelaajat ja staff ovat lupautuneet tekemään hyviä tekoja sitä mukaa, kun ennakkolippujen myynnissä saavutetaan merkkipaaluja.

Toistaiseksi neljä henkilöä ovat lupautuneet luovuttamaan verta, yksi kolmikko leipoo junnuturnaukseen myytäviä tuotteita ja toinen kolmikko saapuu palvelutaloon viihdyttämään asukkaita ja tuo tullessaan henkilökunnalle herkkuja kahvipöytään.

Uusia hyviä tekoja on tiedossa, kun lipunmyynti etenee.

Lisätietoja:

Tapio Hartikainen

Tiedottaja, Savo Volley

tapio.hartikainen@savovolley.fi

044 2428421