Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 19.02.2022, 14.32

Savo Volley pitkästä aikaa pelikentälle

Siilinjärvellä otellaan uusinta cup-välierästä.
Savo Volley pitkästä aikaa pelikentälle

 

 
Savo Volleyn edellisestä Mestaruusliigan ottelusta on aikaa jo kaksi viikkoa, kun terveystilanteiden vuoksi siirrettiin kaksi ottelua. Toinen siirretyistä taistoista päästään pelaamaan maanantaina 21. helmikuuta, kun Siilinjärvelle saapuu vastustajaksi VaLePa Sastamala Tampere.
 
Kyseessä on todellinen sarjan kärkiottelu, sillä kotijoukkue on sarjataulukon kärjessä kerättyään eniten pisteitä, mutta pistekeskiarvon mukaan järjestystä muodostettaessa VaLePa on piikkipaikalla.
 
Joukkueet ovat kohdanneet kuukauden sisään kahdesti. Tasan kuukausi sitten Finnish Teknikum Cupin välierässä Tampereella Savo Volley oli parempi erin 3-1, ja helmikuun ensimmäisenä päivänä Pielavedellä kotijoukkue oli jälleen parempi samoin erälukemin.
 
Savo Volley on siis pitänyt parin viikon taukoa peleistä; myös harjoittelusta on jouduttu tinkimään pelaajien terveystilanteen vuoksi. Nähtäväksi jää, mikä vaikutus kiistämättä puutteellisella valmistautumisella on kärkikamppailuun.
 
Vierasjoukkueella on menossa melkoinen loppuruuhka. Maanantain pelin jälkeen sillä on vielä pelaamatta seitsemän runkosarjan peliä, jotka sen pitää selvittää kolmessa viikossa. Valmentaja Janne Kangaskokolla on varmasti tarvetta jakaa pelaajien kuormitusta loppukauden peleissä. VaLePan rosteri suo siihen hyvät mahdollisuudet.
Maanantaina Siilinjärvellä nähdään kuitenkin todennäköisesti paras mahdollinen miehitys, minkä Kangaskokko saa jalkeille. Kaksi tappiota edellisissä kohtaamisissa antaa varmasti motivaation hakea revanssia.
 
Ottelu Savo Volley – VaLePa alkaa Siilinjärvellä Ahmon koululla maanantaina 21. helmikuuta kello 18:30.
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421