Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 25.10.2019, 11.30

Savo Volley valmistautuu tiukkaan taistoon Loimun kanssa

Sporttikirppis-päivän täydentää uusintaottelu raisiolaisten kanssa.
Savo Volley valmistautuu tiukkaan taistoon Loimun kanssa

Savo Volley ja Raision Loimu kohtasivat savolaisten edellisessä kotiottelussa Varkauden Liikuntatalolla lokakuun 12. päivänä. Ottelu oli tuolloin kaksijakoinen, kun Loimu vei ensin kaksi erää, mutta sen jälkeen Savo Volley otti taiston hallinnan ja vei kolme seuraavaa erää.
Joukkueet kohtaavat uudelleen sunnuntaina 27. lokakuuta Kuopio-hallissa todellisessa urheilun suurtapahtumassa. Päivän aikana Welhot pelaavat oman salibandyn liigaottelunsa, ja päivällä hallin valtaavat Sporttikirppis-tapahtuman myyjät ja ostajat.
Kirpputori avautuu kello 12, Welhot aloittavat kello 15 ja illan päättää Savo Volleyn ottelu, mikä alkaa kello 19.
Savo Volley on tuon edellisen Loimu-kohtaamisen jälkeen pelannut kolme vierasottelua, joista se haali yhtä vaille täydet sarjapisteet. Pohjoisen kierrokselta Oulun Ettasta irtosi 2-3 –voitto ja Rovaniemellä Team Lakkapäästä puhdas 0-3 –voitto.
Viimeisimmässä ottelussa Savo Volley kävi hakemassa täydet sarjapisteet Joensuusta Karelian Hurmoksen vieraana 1-3 –lukemin.
Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen pyöritti hieman kokoonpanoaan Pohjois-Suomen kierroksen jälkeen. Keskipelaajina kauden aiemmissa kohtaamisissa on ollut pääsääntöisesti kaksikko Rodrigo LeitzkeSeveri Savonsalmi, mutta Joensuun pelissä Savonsalmen korvasi Mikko Väliaho.
Vuoden tauon jälkeen pääsarjatasolle palannut Väliaho on tunnettu vaikeista syötöistään, mutta Joensuussa mies kunnostautui syöttöjen ohella myös torjuntapelaamisessa – hän saalisti joukkueen kuudesta torjuntapisteestä neljä.
Viimeisimmissä otteluissa Savo Volleyn parhaat pistenikkarit ovat löytyneet yleispelaajaosastolta. Varsinkin Joensuussa hakkurit Eetu Häyrinen ja Lelu Ojansivu jäivät tehoissa Miro Määttäsen ja ennen kaikkea Antti Siltalan varjoon.
Lokakuun alun kohtaamisessa Loimun paras pistemies oli hakkuri Windson Ferreira.
 
 
Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421