Siirry sisältöön
Tapio Hartikainen 14.07.2022, 10.00

SAVO VOLLEYLLE PELIMIES YHDYSVALLOISTA

David Kisiel kilpailee Veikka Lindqvistin kanssa hakkurin tontista.
SAVO VOLLEYLLE PELIMIES YHDYSVALLOISTA

Julkaisuvideo on katsottavissa täältä.

David Kisiel, 24, täyttää Lelu Ojansivun jättämää aukkoa Savo Volleyn hakkurin tontilla. Kisielillä on sekä USA:n että Puolan kansalaisuus.
Arizonasta kotoisin oleva 197-senttinen Kisiel pelasi kotimaansa yliopistosarjaa neljän vuoden ajan kunnes siirtyi viime kaudeksi Hollannin pääsarjaan Numidia VC Limacin joukkueeseen. Joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi.

– En tunne kaveria hirveän hyvin, teimme päätöksen pitkälti videoiden perusteella, tunnustaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.
– Tarkoitus on saada joukkueeseemme myös hakkurin tontille aito kilpailutilanne. Uskon, että Kisiel on Veikka Lindqvistille ihan hyvä kirittäjä.
– Passitempo ei ole hänelle ihan yhtä huima kuin Lelulle (Ojansivu), mutta se nyt olikin ihan omaa luokkaansa. Kisielillä on ihan kohtuullinen hyppysyöttö, ja hän pystyy tarvittaessa sopeutumaan, vaikka passi ei olisikaan aivan kohdallaan – kuten hakkurin täytyykin.
– Kaveri on potentiaalinen, ei vielä valmis.

David Kisiel hakee Suomesta ja Savosta nostetta uralleen


– Päätin tulla Suomeen, koska se on mielestäni hyvä askel lentopallourallani, sanoo Kisiel.
– Halusin Hollantia korkeammalle tasolle, ja Suomen liiga ja Savo Volley sopivat siihen mainiosti.
– Suomen liiga on kova, siinä on monta vahvaa joukkuetta ja paljon kovia pelaajia.
– Savo Volleysta tiedän, että se on ammattimaisesti johdettu seura, jolla on erinomainen valmentaja ja vahvat taustajoukot. Tiedän seuran menestyksestä viime kaudella.
– Faneille tiedoksi, että aion antaa kaikkeni jokaisessa pelissä. Vakaa tarkoitukseni on auttaa joukkuetta voittamaan mestaruus tulevalla kaudella!

Lisätietoja:
Tapio Hartikainen
Tiedottaja, Savo Volley
tapio.hartikainen@savovolley.fi
044 2428421